Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
A barátommal 2hónap után feküdtem le és a 4. együttlét után nagy lázban égve butaságot csináltam. óvszerrel csináltuk és már elment.. aztán elvégezte a fontos dolgokat ezzel kapcsolatba /letörölte/ utána én még kényeztettem a számmal.. és utána már gumi nélkül tette be egy pár percre.. Ezek után teherbe eshettem? Nem kérek k*rv*zást! 17/l2012. jan. 15. 15:32
1/8 anonim válasza:
Mi rendszeresen csináltunk ilyet párommal, sőt sose védekezünk. Nem volt gond. Szerintem ne parázz.
2/8 anonim válasza:
Ha bő nyállal csináltad akkor nem hiszem. :)
4/8 A kérdező kommentje:
Nagyon izgulok.. de lehet hogy csak magamba beszélem, vagy nem tudom.. de ha terhes lenék nem tudom mit csinálnék.. nagyon remélem hogy nem vagyok az.. megfogadtam hogy soha többet nem teszek ilyet. Anyámmal nem lehet ilyenekről beszélni ő ezeket furcsán veszi.. lehet gyógyszert kéne íratnom de úgy hallottam az sem 100%osan biztos! de azt sem tudom hogy kérjem meg anyut hogy vigyen orvoshoz..
2012. jan. 15. 15:59
5/8 anonim válasza:
hülye kérdés.. ha a sperma levegővel érintkezik az kipurcan:D
6/8 anonim válasza:
Hát azért annyira nagyon gyorsan nem purcan ki....
Nem tudom miért hiszi azt sok ember, hogy ha egy kis levegő és hozzá, akkor már rögtön meg is döglenek...
Kérdező: igen, de nem túl valószínű a terhesség.
Ha nem akarsz gyereket, ne csinálj ilyet, ennyire egyszerű.
7/8 A kérdező kommentje:
hát elhiheted hogy nagyon megbántam, azóta nem tudok rendesen aludni mert ezen jár az eszem..
nagy a valószínűsége hogy az lehettem?
2012. jan. 15. 17:43
8/8 anonim válasza:
Végülis ha te lenyaltad a péniszéről a maradék anyagot és utána tette be akkor nem lehet gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!