Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szegyen az en koromba? Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!14 eves lany vagyok.Oriasi problemam van!!!Kulonos vonzalmat erzek egy 23 eves pasi irant (annyira szegyenlem magam!!!)De a pasi nem mutat tobbet mint 18-19, de akkor is rosszul erzem magam.Nagyon jo vele beszelgetni, es kellemes, o is azt mondta hogy szeret velem beszelgetni.Ugy viselkedik, mitha tobb mint barati erzelmet taplal irantam.Tudom, hogy csak a tanulasra kell konncentralnom, es lehet hogy ez r*bancsag, de nem tehetek rola.Jelzem!!Nem vagyok szerelmes bele, csak valami kulonoset erzek.Koszonom elore a valaszokat!2012. jan. 14. 20:44
1/7 anonim válasza:
Járj vele. Úgyis csak meg akar baszni téged.. Megéri..
2/7 anonim válasza:
nem szégyen! én 13 éves vagyok és nekem is a 16-23 körüli pasik tetszenek. :)
3/7 anonim válasza:
miért nem próbálkoztok hozzátok illővel...?
4/7 anonim válasza:
Ez nem r.bancság.
Az lenne, ha rástartolnál, flörtölnél, lefeküdnél vele.
Ez kérlek szépen, vonzalom, testi vágy.
Szimpla biosz.
5/7 anonim válasza:
de aranyos vagy :DD
Amugy ez ebben a korba normális,hogy érdeklődsz a pasik iránt.
6/7 A kérdező kommentje:
Vallasos a fiu, es szerintem nem taplal irantam sex vagyakat.Eszembe sincs vele jarni, csak arrol vettem eszre hogy valamit megmozgat, hogy vartam hogy egyszercsak bukkanjon elo a semmibol es beszelgessunk.:)Koszonom a valaszokat
2012. jan. 14. 20:51
7/7 anonim válasza:
csefy, te meg miért nem húzol el innen a francba?!
Teljesen normális, hogy tetszenek neki a férfiak, ugyanis serdülő korban van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!