Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz manapság normális, hűséges, kedves és egyben szép lányt találni?
ma 19:47
igen, eddig egy lány írta meg, hogy nem jövök be neki, egyébként én is ezt gondolom, hogy direkt nem akartak megbántani és inkább kegyes hazugsággal próbáltak vigasztalni, meg, hogy mindenkinek van párja és egyéb hülye szövegekkel
persze, nekik nincs nehéz dolguk, még egy kövér lány is előbb talál párt magának, mint én vékony, alacsony fiúként.
ma 20:11
a fiúk szerint átlagos vagyok, nincs velem gond
Ne jöjjünk ezzel a maszlaggal, hogy elvárjuk, hogy tökéletesek legyetek. A sok smink, hajvasalás meg a többi cicoma a ti felvett hülyeségetek. Egy normális férfinek nem ez kell. Egy normális férinek egy természetesen nőies, jófej barátnő kell aki kócosan, reggel is szép, mert egyszerűen NŐ. Nem kellenek nagy mellek, nem kell tökéletes alak, meg nem kell, hogy engedd az anált meg az édeshármast a sörfőzdetulajdonos topmodell barátnőddel. Egyszerűen csak szeress és fogadj el úgy ahogy én téged: tökéletlennek, mégis tökéletesnek.
Ezt úgy gondolom minden normális, nem szexmániás tahó férfitársam nevében mondhatom.
21/F
ma 20:38
Így van!
Ezt nagyon szépen megfogalmaztad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!