Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nehéz manapság normális,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz manapság normális, hűséges, kedves és egyben szép lányt találni?

Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 19:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
hát elárulom öcsi, hogy ezen az oldalon a lányok nem tuti h meg fogják mondani neked a frankót...vagy azért nem mert nem akarják, hogy leugorj a hídról....
2012. jan. 14. 19:47
 12/19 A kérdező kommentje:

ma 19:47

igen, eddig egy lány írta meg, hogy nem jövök be neki, egyébként én is ezt gondolom, hogy direkt nem akartak megbántani és inkább kegyes hazugsággal próbáltak vigasztalni, meg, hogy mindenkinek van párja és egyéb hülye szövegekkel

persze, nekik nincs nehéz dolguk, még egy kövér lány is előbb talál párt magának, mint én vékony, alacsony fiúként.

2012. jan. 14. 20:05
 13/19 anonim ***** válasza:
figyelj ide, a normális pasiktól fiúktól normális választ fogsz kapni arról hogy hogyan nézel ki. Néha lehet h elég dúrvákat, de tutira frankót! :)
2012. jan. 14. 20:11
 14/19 A kérdező kommentje:

ma 20:11

a fiúk szerint átlagos vagyok, nincs velem gond

2012. jan. 14. 20:24
 15/19 anonim ***** válasza:
69%

Ne jöjjünk ezzel a maszlaggal, hogy elvárjuk, hogy tökéletesek legyetek. A sok smink, hajvasalás meg a többi cicoma a ti felvett hülyeségetek. Egy normális férfinek nem ez kell. Egy normális férinek egy természetesen nőies, jófej barátnő kell aki kócosan, reggel is szép, mert egyszerűen NŐ. Nem kellenek nagy mellek, nem kell tökéletes alak, meg nem kell, hogy engedd az anált meg az édeshármast a sörfőzdetulajdonos topmodell barátnőddel. Egyszerűen csak szeress és fogadj el úgy ahogy én téged: tökéletlennek, mégis tökéletesnek.

Ezt úgy gondolom minden normális, nem szexmániás tahó férfitársam nevében mondhatom.

21/F

2012. jan. 14. 20:38
 16/19 A kérdező kommentje:

ma 20:38

Így van!

Ezt nagyon szépen megfogalmaztad.

2012. jan. 14. 20:46
 17/19 anonim ***** válasza:
haha, aztan meg jöttök h " fujj, h nézel ki, menjél konditerembe/fodrászhoz/manikűrre ", vagy már amire.. volt már ilyen.. sőt, nekem az exem megmondta h a hosstessek jobbak mint én.. alakra, és hajra.. haha :D közben meg láttam már akkora seggű hosstess-t, h ihajj :D nekem ez innen ered.. ja, és nem vagyok kövér, meg semmi, csak leirtam.
2012. jan. 14. 20:47
 18/19 A kérdező kommentje:
a túlsúlyos lányok sosem jöttek be, de egyébként sem egészséges, én vékony, izmos vagyok és egy igényem van küslővel kapcsolatban a lányokkal szemben, hogy ők is vékonyak legyenek, nem kell feltétlenül nagyon vékonynak lenni persze, bár én személy szerint nagyon szeretem a túlságosan vékony lányokat is, de ha van rajta egy kis fognivaló az se baj
2012. jan. 14. 21:05
 19/19 anonim ***** válasza:
És milyen magas vagy(vagy mi számít neked alacsonynak)? illetve mennyi idős?(mert lehet még előtted az egész élet, csak bepánikoltál)
2012. jan. 14. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!