Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bisex lennék? Mit tegyek?! A többi lent.
Figyelt kérdés
A minap az egyik barátnőm felvetette,hogy bisexuális és ,hogy bejövök neki..stb...és azóta foglalkoztat a gondolat,és én is rájöttem,hogy többet érzek én is iránta mint barátság!(a fiúkat is szeretem(jük),..mit csináljak? legyek én is bisex mint ő? vagy egy próbát megér? .
értelmes válaszokat kérnék! köszi
2012. jan. 14. 16:27
1/30 anonim válasza:
Nyaljátok ki egymást! Forever lesbik
2/30 A kérdező kommentje:
Mondtam,hog szeretjük a fiúkat is,ja és...hülyeséget nem kértem
2012. jan. 14. 16:37
3/30 anonim válasza:
Isten óvja a normális pasikat tőletek!!!
4/30 anonim válasza:
Hát... elég érdekes szitu... szerintem menjetek el valahova és ha olyan a helyzet akkor csókold meg. És nézd ha valami olyasmi történik amit eddig csak srácok iránt éreztél és most már lányoknál is akkor tényleg bisex vagy. Egy próbát megér... nem?
5/30 anonim válasza:
szerintem nincs abban semmi rossz, hogyha kipróbálod vele a dolgot. Megismerkedtek a másik testével, kielégítitek egymást kézzel, nyelvvel. Ha tetszik, akkor máskor is megismétlitek, ha nem, akkor nem.
6/30 A kérdező kommentje:
Az utolsó kettőnek köszönöm a választ.:D szerintem is megérné csak nem tudom utána mi lenne:) mert ő eddig is próbált közeledni csak valahogy eddig én nem éreztem így iránta:) És mondtam neki,hogy én a fiúkat kedvelem,s most nem tudom,hogy " közöljem" a változást!?? szerintetek?
2012. jan. 14. 16:58
7/30 anonim válasza:
aha igen! Mond hogy megváltoztak a dolgok és hogy elgondolkodtál ezen az egészen.. Mond el neki, biztos örülni fog neki! :)
8/30 A kérdező kommentje:
De mivan ha azthiszi szórakozok vele? pedig nem,mert tényleg egyre jobban vonzódok hozzá:$
2012. jan. 14. 17:08
9/30 anonim válasza:
mondd meg neki, hogy mióta felvetette ezt a dolgot rájöttél pár dologra vele kapcsolatban. ezekután meg elmehettek valahogy kettesben (ahogy már előttem is írták), aztán lesz ami lesz. :) sok sikert! :D
16L
10/30 A kérdező kommentje:
Köszönöööm szépem:)
2012. jan. 14. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!