Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nemrég elindított blogom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemrég elindított blogom fogja valaki olvasni?

Figyelt kérdés
Nemrég elindított blogom fogja valaki olvasni?
2012. jan. 14. 15:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hányás. Nem tudsz helyesen írni, nem fogalmazol szépen, a sztori botrány és amit már többen említettek előttem : UNALMAS. Ráadásul nem is értem a miértjét: "ki kell írnom magamból"-mondod Te, közben meg az izgat, hogy fogja-e valaki olvasni? Hát cicu, ez több sebből vérzik.
2012. jan. 14. 17:56
 12/19 A kérdező kommentje:

Az hogy nincs helyesen irva, az nem zárja ki hogy meg lehet érteni magyar nyelven :D

Azért kedves vagy, ha elolvastad, és az hogy unalmas, lehet... Talán tovább kellett volna irnom mielött ide ki tettem a kérdést, nem szimpla udvariasságból- de neked is köszönöm hogy elolvastad, vagy legalábbis beleolvastál :P

2012. jan. 14. 18:06
 13/19 Kobudera ***** válasza:
Mi ezzel a célod?
2012. jan. 14. 18:22
 14/19 anonim ***** válasza:
Egyébként nincs vele bajom, amennyiben a saját szórakoztatásodra írod. Pluszban még bocs azért is, hogy kissé leminősítettelek, de az önérzet ezt diktálja. Írd csak, ki tudja, lehet, hogy egyszer még a főoldalon látunk viszont. : )
2012. jan. 14. 18:24
 15/19 anonim ***** válasza:
írd tovább!
2012. jan. 14. 18:25
 16/19 anonim ***** válasza:

hát bocsi, de a megfogalmazásod, a helyesírásod és a nyávogásod nem azt sugallja hogy 25 vagy..ez az egyik...a másik meg az, hogy szerintem egy 25 éves lány nem ilyenekkel foglalkozna, és ha mégis nem csinálná ezt amit te, értem ezalatt, hogy kiraksz ide egy kérdést a linkkel, hogy "jajjj vajon fogja valaki olvasni?"...szóval így ezek alapján nehezen tudom elhinni a 25-öt ;) Nem tettél a valós korodra plussz 10 évet csak azért hogy ne tűnj cikisnek? (sajna így is annak tűnsz...)

Nekem ilyen dolog eszembe se jutna ennyi idősen....;)

L26

2012. jan. 15. 10:07
 17/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok! :)

Kobudera válasza:

Mi ezzel a célod? -A célom igazán semmi, tudod én szeretek más emberek életéről olvasgatni, végülis a blog részben erről szól... Nem azért írom a blogot, hogy olvassák, de azért megkérdeztem hogy esetleg fogja e valaki, ez nem olyan nagy bűn sztem....

L26 :) Fél év múlva am én is 26leszek, a blog pedig marad olyan amilyen... Én egyetértek a kritikákkal, nem vagyok író, nem vagyok elég felkészűlt, s mint ahogy olvasni is lehet életem első blogja... Szóval, én csak azt az egy dolgot írom le ami velem a neten történt, mert azért bár elég elterjedt a netes ismerkedés, mégis elég ritka... Akik kevésbé nyitottak az ilyen jellegű blogokra, azok nem fogják olvasni, s talán akad olyan is aki fogja. ..

Én nem a blog minőségére kérdeztem rá, hanem hogy lesznek e esetleges olvasók. Eddigi válaszaitokbol az jön le, hogy nem sok,de ha idöm engedi írni fogom... :) (L)

2012. jan. 15. 12:10
 18/19 Kobudera ***** válasza:
Nem vagy író, de a célod hogy olvassák. Tehát akkor tedd olvasmányosabbá esetleg. Nézd én megértelek, de ez ebben a formában csak egy elcsépelt klisé, ez esetben inkább magadnak írd és a kedvesednek, örüljetek Neki, és ne érdekeljen ki mit mond. Üdv!
2012. jan. 15. 12:31
 19/19 anonim ***** válasza:
a kritikák hatottak :D most rámentem megint, azóta nem írt :D
2012. febr. 25. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!