Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mitől férfi a férfi és mitől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől férfi a férfi és mitől nő a nő? (ha lehet, csak érett, átgondolt válaszokat kérek)

Figyelt kérdés
Hogyan éled meg a férfiasságod/nőiességed? Hány éves vagy?
2012. jan. 14. 14:47
 1/7 zseni001 ***** válasza:
45%
Másodlagos nemi jellegek (középsuli)
2012. jan. 14. 14:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát a nőiesség/férfiasság sok dologban megjelenik szerintem például öltözködés, megjelenés, stílus, stb. Meg ott van az illem és etikett, hogy mit illik egy nőnek/férfinak és mit nem. Például szerintem a férfi dolga, hogy randira hívja a nőt de a mai világban már ezzel sokan nem foglalkoznak.
2012. jan. 14. 14:52
 3/7 anonim ***** válasza:

A férfi és a nő tudja használni a keresőt.

A gyök*r, a gyerek, a pulya, a buta meg nem.

2012. jan. 14. 14:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Öltözködés, gondolkodás, ízlés. Lényeges a másodlagos nemi jelleg fogalma. Tehát egy nő attól még nem nőies, hogy nőiesen öltözködik, ha úgy beszél és mozog, mint egy kocsmabéli veterán.
2012. jan. 14. 15:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem pont a kulsosegekre gondoltam, lehet nem volt egyertelmu. Fussunk neki megegyszer. Mit gondolsz, te, mitol vagy ferfi/no egy kapcsolatban? Miert vagy hiteles ferfi/hiteles no?
2012. jan. 14. 15:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

szerintem mindkét nemnél fontos az önismeret, az hogy az ember tudja magát hova tenni és ne akarja másnak mutatni magát. ha öntudatos egy pasi/nő és tudja mit akar, szintén baromi vonzó tud lenni. és ez alatt nem arroganciát értek, csak magabiztosságot.

női szemmel azt tudom mondani, hogy egy pasinál a természetesség a vonzó. az, hogy természetesen tudja viselni az összes jó (és rossz) tulajdonságait. nem vág fel velük, de nem is szerénykedik. csak hagyja, hogy meglássák mások. (pl. mindent el tud rontani, ha valaki jó valamiben de valamiért kényszert érez, hogy ezzel állandóan felvágjon...) és ugyanígy a rossz tulajdonságait sem takargatja, mert nincs rá szüksége, de ez már megint az önismeret kérdésköre.

2012. jan. 14. 15:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Koszonom utolso, vegre egy valasz a kerdesemre.
2012. jan. 14. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!