Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legfurcsább perverzió amiről hallottál már?
Volt 1 csaj, egész jóban voltam vele sokat dumáltunk erről arról, viszonylag közvetlen volt a kapcsolatunk.....
Még olyanokat is elmesélt, hogy kalózkodott ba raátjával, szó szerint így: barátja..... után belverte a jobb szemébe majd miután felállt megrugta a bal bokáját és ezen röhögött, na most szerintem ez nagyon durva, és sokáig 1ütt kell lenni 1 csajjal hogy 1 ilyet eltürjön, de az sem biztos h 100as ha eltűri páldául én 1 alkalmival sem csinálnám meg akármennyire nem tisztelem őt!
Nekem eddig a legfurább az volt amikor ezen az oldalon olvastam, hogy a csaj feldugta az ujját a pasi húgycsövébe ...
Igen a húgycsövébe !!!
Nekem is első hallásra ez lehetetlen volt de megnéztem egy videót róla és hát fúúúújjj ....
Fájdalmas is és undorító is ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!