Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért olyan nehéz bevallani egymásnak az érzéseinket?
Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 18:54
1/7 anonim válasza:
én azért féltem tőle, mer tartottam a visszautasítástól
2/7 anonim válasza:
Mert ebbe is bele kell jönni, eleinte nehéz aztán meg egyre könnyebb, de azért változat ezért azért.
3/7 anonim válasza:
Mert pl. barátságnál megszakadhat a kapcsolat, ha nem viszonozzák, de legalábbis már nem lesz olyan.
4/7 A kérdező kommentje:
én is félek az a baj..
2012. jan. 13. 18:58
5/7 anonim válasza:
Én még akkor is félek bevallani, ha a pasi már bevallotta, hogy tetszem neki, és komolyabban érdeklem :S. Félek a csalódástól. Vagy hogy bennem csalódnak. Így nem sokra megyek, az biztos.
6/7 anonim válasza:
Én is féltem, de erőt vettem magamon és sikerrel jártam. Leírtam a srácnak, hogy nagyon szimpatikus nekem, és örülök, hogy megismerhettem. Ezután bevallotta, hogy mennyire tetszem neki már régóta, és én vagyok minden vágya :)
Ez tegnap este volt, ma már találkoztunk is és minden jó!! :)))
Légy bátor! Sok sikert! ;)
ha meg elutasít, legalább kiderül és nem kell ezen rágódni..
7/7 anonim válasza:
Viszont ez rossz hozzáállás, én is most tanulgatom, hogy inkább vállalj be egy csalódást, de jól is elsülhet a dolog. Ha mindig azon rettegünk, hogy ki fog minket és hogyan megbántani és elzárkózunk a lehetőségek elől, akkor azon csak veszthetünk, az élet meg elrohan mellettünk úgy, hogy nem is éltünk gyakorlatilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!