Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen hosszúra nőhet az intim szőrzet?
Az utolsó kivételével itt senki nem látott még puncit? Vagy mindenki azóta borotválja, hogy az első pihe kinőtt rajta? A szőr egy darabig nő, aztán kihullik. Nem nő a végtelenségig, mint a haj, vagy a bajusz, szakáll. A szemöldököd se nő hosszúra, meg a lábadat se borítja el a szőr.
A szeméremszőrzet alkattól függően 5-10 centi hosszú, akinek göndör, rövidnek tűnik, akinek egyenesebb, hosszabbnak. Egy-egy szál megnőhet hosszúra, de az ritka.
Nem volt kérdés, de kikívánkozik: Szerintem a bozontos punci izgalmasabb, mint a borotvált, mert külön bele kell túrni, hogy kiderüljön, mit rejt. Sose értettem, mi a baj a szőrrel: ahol az én nyelvem jár, ott nincsen szőr, és amikor ott vagyok, akkor a nőm eleinte elsimítja, ami útban lenne, azután meg már kitárulkozik minden. A bozontot jólesik turkálni, símogatni, belemarkolni. Ja, és amikor megmossa, a szőr is tiszta lesz.
De hát a divat nagy úr, az ellen nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!