Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Szoktatok úgy szeretkezni, hogy közben rajtatok marad a bugyi, csak félre tolátok?
Figyelt kérdés
Miért jó ez? Nem jobb teljesen meztelenül?2012. jan. 13. 07:56
1/14 anonim válasza:
igen
azért jó, mert a koliajtónkat nem lehet zárni (szobait) és bárki bármikor benyithat, akkor nem kell a takaró alatt felszedni a bugyit.
b, válasz: gyors
2/14 /Anita_'94/ válasza:
Az túlzás, hogy szoktam, de volt már rá példa...
5/14 anonim válasza:
Volt már rá példa. Persze jobb teljesen meztelenül, de ha a hév hírtelen elkap minket...
6/14 anonim válasza:
Szoktam úgy szeretkezni.Azért talán mert gyorsabb.Ha belém élveznek akkor csak egyszerűen ráhúzom a puncimra a bugyit és akkor nem folyik ki a sperma.
7/14 anonim válasza:
férfi vagyok és szerintem nagyon izgató amikor csak félre van húzva, esetleg félig lehúzva. vagy ugyanez miniszoknyával.
8/14 anonim válasza:
izgató, de rohadt kényelmetlen, nem tudok az élvezetre koncentrálni mert bevág, fáj, stb. a pasinak lehet hogy vizuális élmény, de tőlem szivesség.
9/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó így szeretkezni. Nem tudom miért, de izgató hatással van rám.
10/14 anonim válasza:
volt rá példa, de nem olyan jó,mert szorit, vág s nemtudok felszabadulni teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!