Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti tényleg szinte minden nőre fel tudtok izgulni?
Na jó, most nem úgy értem, hogy a körülöttetek levő nőkre... Hanem a jó csajokra.
Mert én, lány szemmel nagyon ritkán látok olyan fiút/férfit, aki el tudja indítani a fantáziámat. Kíváncsi vagyok rá, hogy milyenek vagytok ti, fiúk!
Ők mind olyanok, akikre élvezkednétek?
Egyáltalán nem. Specifikus ízlésem van, a linkelt nénik nem hoznak lázba különösebben (azaz inkább semennyire) :P Nem azt mondom, hogy csúnyák, mert nem, de valahogy nincs bennük az a plusz, amitől a tetszik-kategóriába sorolnám bármelyiket is. ^^
A fantáziámat meg egy random nő nem tudja elindítani, az már a következő fokozat a tetszik fölött. Sajna eme privilégium kizárólag a barátnőmnek jár, muhaha.
20/F
Azt hittem, csúnya, de legalább átlagos lányokat linkelsz be...
De egyébként a válasz: igen.
19:57
Egyébként az első képen lévők nem jönnek be egyáltalán.Az életben kifejezetten csúnyák lehetnek, leginkább a 3. kép lányai indítják el a fantáziám.
Belinkeltél egy kirakatnyi vékony, jó alakú nőt, akik kb a hajszíntől és póztól különböztethetők meg. Nem sok értelme volt, mert van, akinek (pl nekem) nem csak azok a jó nők, akiket elfúj a szél.
Persze tetszenek és mondjuk, hogy okoznának pár kellemes percet akár egyedül, akár kettesben az illető hölgyeménnyel :)
De olyan, hogy fantázia beindítása...hát ahhoz több kell. Legalább az, hogy lássam mozogni, akár ruhában, vagy anélkül. Ha esetleg ismerősöm, akkor beszélni vele intimebb témákról, ilyesmi.
Nem néztem a képeidet, de ha nem 80 éves taksinéni formáju akk gyakorlatilag minden nönemü ágyba tud vinni, ha épp szingli vagyok. Most ettöl jobb neked ?
35/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!