Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magömlés hogy van tehát reggelente?
Figyelt kérdés
mert ugye van aki felkel és tiszta sperma de nekem még nem volt ilyen ezt hogy lehet elérni jó dolog vagy ink ne ?2012. jan. 12. 18:36
1/12 anonim válasza:
Jó dolog amúgy :D Mármint nem felkelni, hanem álmodban elmenni, olyankor mindenféle érdekeset tud összeálmodni az ember :D
Amúgy meg van aki olyan fajta, van aki nem, szal emberfüggő... van akinek sosincs egész életében, van, akinek gyakran van, hiába rejszol rendszeresen (pl. én :/
18/F
2/12 anonim válasza:
MAGÖMLÉS AKKOR VAN MIKOR AZ EGÉR KIRÁGJA A BÚZÁS ZSÁKOT
3/12 A kérdező kommentje:
Aha Elso valaszolo koszi :) meert milyen gyakran szoktad csinalni :O?
2012. jan. 12. 18:51
4/12 Detro válasza:
Ilyenről két férfi nem beszél hogy ki hányszor, hol, mikor és stb.
De amúgy naponta :)
Valóban van akinél egész életében nincs ilyen esemény, de ez nem jelent semmit.
5/12 A kérdező kommentje:
Hát rem nekem lesz kiv vagyok milyen :D am oks tom csak azert kerdeztem me kiv voltam hanyszor csinalod mert hogy nekes van :D
2012. jan. 12. 19:23
6/12 anonim válasza:
Úgy lehet elérni, hogy sokáig nem végzel önkielégítést és a szervezetedben összegyűlnek az anyagok majd álmodban élvezel el egy gondolattól és ettől lesz tiszta sperma a pizsama.
7/12 A kérdező kommentje:
Nana cask end Max 3napig birom ki :/
2012. jan. 12. 19:41
8/12 anonim válasza:
mi az, hogy két férfi nem beszélget önkielégítésről????? hol hallottál ekkora baromságot???
9/12 anonim válasza:
Nekem, ha 3-4 napot nem recskázok,akkor szokott ez történni.Addig jó,amég alszol,mert tudok ám érdekeseket álmodni.Csak a felkelés után sz@r,amikor tiszta gechhi a gatyám.
10/12 A kérdező kommentje:
de akkor nagyon sokn jon ? agy is nagyon olyan lesz??
2012. jan. 12. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!