Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Szerintetek égő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek égő?

Figyelt kérdés

Szóval égő ha egy fiú régi kocsival jár / hordják?

(Lada)

2012. jan. 12. 17:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

ma 17:26 vagyok.

Remélem nem engem ribancoztál le.

Nem az számít, hogy van-e kocsija egy csávónak, ez nálam sem szempont, csakhogy a kérdés arra irányult, hogy ciki-e, ha régi kocsija van.

Erre nem fogom azt írni, hogy inkább ne is legyen, mert úgyis a szíved a lényeg, ha egyszer nem ezt kérdeni.

Amúgy nyilván örülök, ha kocsival hamarabb el tud hozzám jutni, és könnyebben megyünk így el kirándulni is, szerintem másoknak sem kizáró ok, az autó, ez még egyáltalán nem ribanc dolog.

2012. jan. 12. 17:40
 12/18 anonim ***** válasza:
A Lada a legnagyobb formaság. :D Én igen bírom a retrojárgányokat. Edzőmnek világoskék kispolskija volt imádtam :DD
2012. jan. 12. 17:54
 13/18 anonim ***** válasza:

Hogy égő-e? :OOOO

Ilyen ki ne merj ejteni a szádon !!!!

Inkább nézd meg ezt az oldalt és rájössz hogy a LADA milyen márka is valójában

[link]

2012. jan. 12. 20:08
 14/18 anonim ***** válasza:
Láttam én már tipikus menő gyereket ladában, mellette ott ült egy szőke csaj :) Szóval nem.
2012. jan. 12. 20:45
 15/18 A kérdező kommentje:

20:08

Tudom milyen a Lada :) De én nem a tuningolt gépre gondoltam, hanem egy full alap...Se matrica stb...

De azért 5.-be szépen fütyül ^^

2012. jan. 12. 21:09
 16/18 anonim ***** válasza:

Akkor se égő ha semmi extra nincs a külsején. :)

Szóval nyugi van.

Amelyik csaj veri magát a kocsi miatt azt le kell szarni ;)

2012. jan. 12. 21:14
 17/18 anonim ***** válasza:
szerintem nem égő,sőőőt..:D
2012. jan. 12. 22:18
 18/18 A kérdező kommentje:
Jó, csak néha szégyellek a fullos BMW meg Mercik közé beállni :/ De akkor látom ez nem baj, mert a válaszolók felének tetszik, a másik fele meg leszarja mi van a seggem alatt :)
2012. jan. 12. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!