Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Ti milyen tipusu lanyokat szerettek, es jarnatok vele?
AD1:A kicsi szuzies lanyokat, akinek mindig felvan kotve a haja, es nem beszel csunyan.Akinek a "sex" szo meg nem jott ki a szajan, vagy ehez hasonlo.Aki mindig olyan aranyosan mosolyog es nem flortol a fiukkal.
AD2:A tuzes lanyokat, aki flortol egyszer egyszer, neha-neha kiejt a szajan nehany csuf szot, es igenis beszel neha sexrol, mert ugy erzi, hhogy azert kamasz, hogy beszelhessen mar ilyen dolgokrol.
---Jelzem, hogy nem a filmekbe vagyunk (hogy a fiu, csak az "ad1"-es lannyokat szeretik) es a 21. szazadba vagyunk, es a mai fiu fejevel gondolkozzunk.Koszonom a valaszokat, es leginkabb fiu valaszoljanak.Kerlek, nemet/kort irjatok...:)
Ez nem választás kérdése, hogy ki milyen személyiség.....
Azonkívül meg mit érdekel ki mit mond? Nem lehet mindenkinek megfelelni.
14 vagy?
"azt mondjak a lanyok akik utalnak"
Nem értem, miért ilyeneknek akarsz megfelelni. De most komolyan!
15 évesen tuti a másodikat választottam volna.
22 évesen inkább egyiket sem, mert ezek nem kritériumok amikre leírtál, hanem gyerekes ökörségek.
Én inkább azokat a Nöket szeretem, akik reggel 6-kor is szépek, akikben megvan a kedvesség, a finomság, udvariasság és ott lapul a vadmacska is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!