Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Taszító, ha egy lánynak szőrös a nagylábujja? Őszinte válaszokat várok!
Figyelt kérdés
2012. jan. 11. 23:08
11/23 anonim válasza:
Talán le kéne szedni onnan is, nemcsak a lábszáradról, nem?
12/23 anonim válasza:
Basszus, nem foglalkozok ilyen pici részletekkel, ha bejön nekem egy lány, hogy lehet ilyenbõl probléma?
Hobbit? -> az vagy TE
15/23 anonim válasza:
:DD ezmehet fuckyea-ra válaszokkal együtt:DD
16/23 anonim válasza:
Gondolom nem nagyon szőrös,jóformán nem is látszik,csak ha közelről megnézed.Ebben az esetben nem zavar,és elárulom a legtöbb embernek van egy kis szőr ott csak nem látni.De ha láthatóan szőrös akkor borotváld le.
17/23 anonim válasza:
nekem is van, én leborotválom.
18/23 anonim válasza:
Nem tudom mien szörröl van itt szó, ha sötét színü, akkor ellég durva, és igen, taszítónak tartanám..
Undorítónak, lehet bunkó vagyok, de ez így van, egy lány szörtelen legyen..
19/23 anonim válasza:
Amikor szőrteleníted a lábad, szedd le onnan is. Továbbmegyek: ha a nagylábujjad szőrös, akkor szerintem a lábfejeden is van szőr. Szedd le onnan is.
Onnan tudom, hogy nekem is nőne az említett helyeken, ha hagynám, de nem akarom ilyennel sokkolni a barátomat. Éppolyan taszító lehet, mint a szőrös vádli.
20/23 anonim válasza:
Szerintem azért annyira nem taszító, hogy megundorodjon tőled valaki, de nem is szép látvány... borotváld le, miből tart?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!