Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek Csides Katáról?
A Cool-on szokott az esti műsorban tanácsokat adni,és nekem nem igazán jön be a hozzáállása a dolgokhoz.
Amint felmerül egy probléma, pl: nincs orgazmus, azonnal azt tanácsolja, hogy keressenek más párt.
Nektek mi a véleményetek róla?
Én azon szartam be, mikor nem is az volt a kérdés, aztán arról kezdett filozofálni, hogy ne borotválja le magát a csaj, mert fúj, és különben is mondja meg a pasijának, hogy nyalja ne rágcsálja, ha zavarja a szőr.
Szerintem próbál laza meg fsza lenni, de közben tök hülyeségeket beszél sokszor.
Ide is bemásolom a véleményem erről a flegmakirálynőről:
Hát remélem, hogy messziről elkerülted ezt a nőt.
Láttam pár ámoros adását, ez a nő egy katasztrófa.
Én is nő vagyok, de teljesen le vagyok rökönyödve ezen a nőn. Állandóan a férfiakat szidja, mint akit súlyosan megkárosított egy gyökér férfi és ezt vetíti ki az egész világra.
Hát Katácska, ha olvasod, elmondom Neked, tele van a világ rendes férfiakkal és nőkkel. És tele van szemét férfiakkal és nőkkel is. Visszataszító, hogy lehetsz idős korodra ilyen megkeseredett, folyamatosan pocskondiázó, fröccsögő felfuvalkodott hólyag. Tele méreggel, dühvel, szidalmazással. Mindegy mi a téma szinte, csak fröcsögni lehessen. Én még egy építő jellegű mondatodat nem hallottam, csak na majd én megmondom a tutit.
Na most akkor kapásból: nekem egy vérdohányos, aki nem tud leszokni, mert neki fejből nem megy, ne ossza az igét. Nekem egy ilyen elhízott, eldeformált ember, akinek szintén az önfegyelem nem ismert fogalom, en ossza az igét. (MOndhatod, hogy beteg vagy igen, fent beteg vagy, de pajzsmirigyre megvannak a gyógyszerek és a diéta. De az egész természeteden lehet látni, hogy neked nem lehet megálljt mondani, és a zabalásában sem tudsz magadnak megálljt mondani.)
Azt mondtad, hogy két gyereket szültél, ezzel szemben mindig az egy fiadról van szó és ő van csak fenn facebookon. Csak nem a saját gyereked sem bír elviselni??!!
A kedves férjed egész nap el van a maga világában (horgászat, művészet), ti max csak egymás mellett éltek, de nem együtt. Szóval minden párkapcsolati tanács kuka.
Jobb lenne, ha az unokázással kötnéd le a felesleges energiád, már ha lenne. De mivel neked nincs, meg sem tudod érteni, mi az hogy gyermek. Mert erre a mocskos világra ne szüljünk ugye. Ha lenne egy unokád, akinek a szemében a fényt látnád, de is puhább lennél, nem ilyen pokróc.
Szakmailag nulla vagy, egy pszichológus nem ítélkezhet, nem dönthet. Úgy beszélsz mint egy utcáról bejött senki, semmi szakmaiság. Hogy a francba van neked diplomád, végzettséged? Nem hiába semmilyen pszichológiai társaságnak nem vagy tagja,nincs könyved, mert ehhez egy lektor sem adja a nevét!
Egyébiránt pedig hasonlóan romboló az egész munkásságod, mint a csernussenkimrének. Mindketten egy bizonyos kiforratlan személyiségű, bizonytalan rétegnek kedveznek, aki gyerek szerepben és várja, hogy más alázza és megmondja neki a tutit (Mint a gyereknek a szülő). Ezt jól példázza melletted csicskaZolika, aki mindenre bólogat, full nyominger. Hogy nem jött még arra rá, hogy ezért sincs se felesége, se családja, mert itt égeti magát a műsorban, hát kinek kellene ekkora papucs?
Na most Katácska még egy szó, a műsorokban mindig azt hangoztatod, hogy így úgy elversz valakit, meg körmérkőrzést játszanak a fogai. Elmondanám neked, hogy én sosem választottam az agressziót, mert nem az ősközösségben vagyunk, de velem ilyen stílusban beszélnél és nekem jönnél, kapnál, erősködhetsz itt, de te is egy halandó ember vagy, aki lassan már bottal verekedne csak.
A női társadalom és pszichológusok szégyene ez az ember.
Ronda, kövér, ormótlan, igénytelen, szakmaiatlan, buta, rosszindulatú méregzsák.
Egy tipp, lehallkítva nézzetek bele a videókba, rossz nézni az gesztikulációt, pofavágást, mert a nonverbális kommunikációja is mindent elárul róla. Ilyen egyszerű.
Nekem nagyon szimpatikus, őszinte, sajnos sok embernek ez nem tetszik.
Fix TV-n követem az ÁMOR adását.
Igen, kicsit a férfiakat görbÉBB szemmel nézi, de senki sem tökéletes.
Ezen kívül, fantasztikus beszólásai vannak, és egyedi.
Csides Kata nagyon jó fej. Sokszor nyers a stílusa, de jogosan. A férfiakat nem gyűlöli. Azokkal a férfiakkal van csak gondja, akik görények, bugyuták, és akik a nőkkel rosszul bánnak, a bántalmazókkal.
Gondolom a pszichológusnő már sok emberrel foglalkozott életében, és a kép siralmas. Az emberek nem tudnak gondolkodni, nem tanulnak, borzalmasak.Tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!