Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz hogy ilyen alakom van? (Kép)
Figyelt kérdés
Nem én vagyok, egy klipből fotóztam de ugyanilyen alakom van (tehát széles váll, nemolyan széles csípő, talán eg kicsit vékonyabb vagyok): [link]
Csak annyi hogy ez nagyon gáz alak? Én speciel utálom :/
De nemtudom mások mit gondolnak róla
(tudom az arc is számít stb, de nemszeretném mutatni az arcom, viszont egyedül magamon az arcommal vagyok kibékülve szóval nemkell egy ilyen rasnya droid arcot elképzelni :D)
15/L
2012. jan. 11. 18:07
11/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz!
Van olyan pasi akinek csak ez jön be.
Ne agyalj az ilyen hülyeségeken mert egyáltalán nincs probléma az alakoddal.
Jobb ha elfogadod így magad.
12/15 anonim válasza:
elöl deszka,hátul léc,és ha ennél is vékonyabb vagy akkor pálcika.... de mivel még kislány vagy így változik még
13/15 anonim válasza:
15 évesen szerintem még ne vergődj azon, hogy milyen alakod van. Amúgy a széles váll tényleg nem a legkedvencebb, de ha társul mellé egy feszes fenék, akkor észre se venném.
14/15 anonim válasza:
Igen szép az alkatod ha még picit izmos is vagy csak hab a tortán.
15/15 anonim válasza:
Ez egy sz@r kép, de a csaj nem rossz!
Konkrétat viszont csak a te testedről lehetne mondani!
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!