Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, tetszik ez a stílus? Vagy mindegy? Minél több véleményre kíváncsi vagyok.
Figyelt kérdés
Tehát van elvárásotok a stílussal kapcsolatban, vagy mindegy csak jól álljon? Esetleg CSAK a deszkás/emos/rapper... lányok tetszenek?Kort is!
2012. jan. 11. 15:46
11/24 anonim válasza:
12 egy tucat...bár a melleid szépek és a lábaid is! :)
12/24 anonim válasza:
Ez te vagy? Fap Fap Fap...
Nekem tetszik. De a melleid jobban. <3
13/24 anonim válasza:
"fiúk tetszik ez a stílus? vagy mindegy?"
már a kérdésedből is látszik, hogy nem fogadsz el nemleges választ :D pedig igen ez bénadivatos kisgyerek stílus.
14/24 A kérdező kommentje:
már bocs, de ezeken a képeken egyáltalán nem én vagyok. Neten láttm őket, és gondoltam megkérdem,hogy az ilyen 'tucat'öltözködés bejön-e mostanság. -.-
2012. jan. 11. 15:54
15/24 anonim válasza:
15 évesnek jól áll de 18-19-nek már gyerekes
16/24 anonim válasza:
tetszik. deszkás, emós, rapper lányok nem igazán érdekelnek.
kicsit kislányos ez az öltözködés, de hát a fiatalabb korosztálynak illetve a perverzeknek biztosan tetszeni fog :)
24f
17/24 anonim válasza:
Hmmm... Nektm bejon :P
Esetleg megtudnad mondani a nevet:)
18/24 anonim válasza:
Ááááá árulja már el nekem valaki, hogy mi a jó ezekben az ocsmány, szakadt, kényelmetlen tornacsukákban? Nem azt mondom, hogy magassarkúban kellene járni, de ezek szerintem igénytelenek. Nem olyan nagyon drága egy normális Nike, Adidas, esetleg Tisza, de nem is kell márka, egy szimpla nobrand sportcipő is jobb ezeknél.
20/24 anonim válasza:
húbamme... orrba-szájba-fingóba.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!