Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy lanyt szerele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy lanyt szerelembe ejteni?

Figyelt kérdés

A kerdesem legfokepp lanyokhoz szol, de ha van olyan fiu, aki tudja a valaszt szivesen varom a velemenyet. A kerdesem a kovetkezo: hogyan lehet egy lanyt szerelembe ejteni, hogyan lehet megfogni? Mi az a viselkedesmod amivel atlagosan el lehet erni vonzalmat, szerelmet egy lanynal. Persze ne azokra az esetekre vagyok kivancsi amikor egy lany talalkozik az alompasival es pik-pak love. Kicsit analfabeta vagyok az ilyesmiben, nem voltak lany barataim, marmint ugy lany baratok, akikkel kibeszelhettem volna az ilyen temakat. Tudom, hogy ez eleg valtozo, de kerlek titeket, hogy tiszteljetek meg egy komoly meggondolt valasszal.

18F

U.I.: Bocs azert mert nincs ekezet. :)

2012. jan. 11. 00:57
 1/8 anonim ***** válasza:

"hogyan lehet megfogni?" - kézzel, csak fürgén

"Mi az a viselkedesmod amivel atlagosan el lehet erni vonzalmat, szerelmet egy lanynal" - 30cm es bré mágnesként funkcionál

Elárulok valamit, ha van kémia fiú és lány között, akkor minden összejön.

2012. jan. 11. 01:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Legtöbb nem azonnal szerelem, hanem először beszélgetnek aztán egyre jobban megismerik egymást. Aztán vagy beleszeretnek egymásba vagy nem. Ehhez egy intim pillanat kell és további fél óra. Nem szexre gondolok persze.

A másik lehetőség, mikor barátok vagy haverok (régi ismerettség, pl.volt osztálytársok, kollégák) és összefutnak, elmondják "nekem nagyon tetszettél, csak hát.." és a többi ugyanaz mint azt előbb írtam.

2012. jan. 11. 01:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Fiú vagyok, és nálam volt olyan lány, aki nagyon tetszett, és ő valakivel ismerkedett akkor, de az a valaki még egy korábbi barátnőjét siratta. Ezt a lány tudta is, de mégis a srácra hajtott. Mindenesetre összeszedtem magam, és megkérdeztem tőle, hogy most akkor mi van velük, mert tetszik nekem, és szívesen találkoznék vele. Mondta, hogy nem tudja, nem biztos benne, hogy mi van köztük. Mondtam, hogy értem stb., És ezután igyekeztem minél többet beszélgetni vele, kérdeztem, mit csinál, hogy mennek a dolgok stb. különféle időpontokban, ha volt közös téma, akkor tovább tudtunk beszélni, vagy SMS-ezni. Az a lényeg, hogy folyamatosan kommunikáltam vele, írtam neki, éreztettem vele, hogy mennyire jó nekem, hogy beszélgetünk, és a végén átbillent, és összejöttünk. De mindig érdeklődtem, és nem magamról írtam, csak ha kérdezett. Érdeklődni kell (és ha tetszik a lány, akkor ez adott). Az egész kulcsa nálam az volt, hogy tényleg akartam a lányt, és ha tényleg akarod, és érezteted vele, (ha alapból nem vagy ellenszenves neki, és nincs problémája veled) akkor az tetszeni fog neki. Főleg ha van valaki, aki meg nem fordít rá közben kellő figyelmet. Érdeklődj folyamatosan iránta (ne tolakodóan, tehát tényleg figyelj rá, hogy reagál), segíts neki, amikor tudsz, mutasd neki, hogy szeretsz vele lenni. Én ezt nem megmondtam neki, hanem egyszerűen nyilvánvalóvá tettem azáltal, hogy sokat érdeklődtem iránta stb. Ha alapból nem tetszel neki, akkor ki fog jönni, ha nincs veled baja, akkor jól fog esni neki, és onnantól ki kell tartanod, és ha úgy látod, elhívhatod valahová, és csinálhattok valamit együtt, és csak folytatni kell. Remélem ez segített. F/28
2012. jan. 11. 01:23
 4/8 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólóhoz.

Ha már szóba álltok, akkor csak érdeklődőnek és figyelmesnek kell lenni.

2012. jan. 11. 01:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Jó tanácsok ;)
2012. jan. 11. 03:14
 6/8 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen az eddigi valaszokat, termeszetesen varom a tovabbiakat.

Nem arrol van szo, hogy most epp aktualis egy lany meghoditasa, vagy hogy benne lennek a dolgokbna nyakig, csak visszagondoltam egyes esetekre amikor elszalasztottam a lehetoseget. Volt olyan, hogy beleszerettem egy lanyba es valahogy o is belem szeretett, amit tokeletesen nem vettem eszre es elszurtam az egeszet, nem is ertem hogy szeretett belem, nem viselkedtem tul erdeklodoen nem kerestem tul sokszor sem. Aztan abbamaradt az egesz az en balfeksegem miatt es azota is ha osszefutok a lannyal az utcan szegyellem magam, hogy hogy lehettem ekkora bunko, azota is gondolok ra neha, de olyankor mikor a fejembe kavarognak a gondolatok rola mindig csak magamat emesztem es arra gondolok mennyire okor vagyok. Epp most is ez a helyzet.

2012. jan. 11. 18:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem kell, hogy késő legyen... hacsak nem kontinensek vannak közöttetek.
2012. jan. 18. 14:34
 8/8 anonim ***** válasza:
A bátorságot nem helyettesíti semmi. Kockáztatni kell.
2012. márc. 23. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!