Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak felháborodva a kismellű nők, ha a férfiak egy csoportjának a nagy mellek tetszenek?
még soha egy pasi sem mondta hogy "nem kellesz mert kicsi a melled" :D addig pedig engem ugyan nem zavar a dolog.
sőt. ha mondaná se zavarna jobban:D nem védem magam ilyen "hehehe majd legalább nem fog lógni haha" szövegekkel mert sztem hülyeség, a szép nagy mell az szép, hát nekem szép kicsi van és eddig nem ért ezért hátrányos megkülönböztetés:D
Hát gyerekek érdekes, de rám nem tekintenek haraggal a kisfarkú pasik, pedig nekem nagy van.
Szóval bukó a story, és amúgy sem a kérdésre válaszoltál, még csak a párhuzam sem párhuzam!
Amelyik kismellű lány fel van háborodva írjon nekem üzit, megvigasztalom őket. :D
Én a kismellűeket kedvelem. ^^
Ugyanannyi kismellű van felháborodva amiatt, hogy a férfiak egy részének a nagy mellek tetszenek, mint ahány nagymellű amiatt, hogy a férfik egy részének a kis mellek jönnek be.
Nekem is kis mellem van, mégsem akadok ki ezen. Ha vkinek a nagy mell tetszik, hát egészségére.
Szerintem soha nem az a gond, ha vki megmondja hogy neki mi tetszik, csak az lehet a probléma, ha bunkó módon teszi.
Pl. nem mindegy, hogy azt írja, "nekem a nagy mellek jobban tetszenek, mert izgatóbb a látványa számomra és jobb szex közben gyürkészni mint a kis melleket", vagy azt, hogy "utálom a kicsi melleket, olyan mint egy férfi, gusztustalan, biztos impotens lennék ha azt kellene nézegetni és éljenek a nagymellűek a kismellűek meg haljanak ki!".
Nyilván torzítottam, de remélem érzed a különbséget.
Amíg vki normálisan véleményt nyilvánít, addig nincsen gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!