Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem csak kihasznál. Ti mit gondoltok erről? :O
Figyelt kérdés
Minden ott kezdődött hogy pár évvel ezelőtt tetszett egy fiú akinek én nem jötem be túlságosan, persze én oda voltam érte idén egy suliba kerültünk és jobban össze ismerkedtünk azt hittem hogy én elfelejtettem már de kiderült hogy mégsem. Tehát pár hét alatt össze jöttünk most vagyunk együtt 1 hónapja. Tegnap eléggé közel kerültünk egymáshoz és hát megtörtént a dolog. szerintetek kihasznál ? én nagyon szeretem őt! 15/L2012. jan. 10. 18:11
12/13 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy hülyére vesz, jaj, de buta vagy!!!
15 évesen lefeküdtél vele. Még gyerek vagy. Nem tudom majd mit szólsz ahhoz, ha besikerül egy gyerek.
23/N
13/13 anonim válasza:
tudsz te nála sokkal jobbat is keresni!!! lehet hogy a szülei éppen aznap korábban mentek haza!
de mond meg neki h vállaljátok fel a dolgot, és ha azt mondja nem akkor dobd ki mint macskát szarni hülye s*ggfej akkor!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!