Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor fejezem már be a reményk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fejezem már be a reménykedést, hogy újra együtt lehetünk?

Figyelt kérdés
Többször is mondta a lány, hogy nem akar velem lenni már, de azóta sincs pasija. Ennek 2 éve. Mi 2 évet jártunk, de én továbbra is nagyon erős reményt érzek, hogy újra együtt leszünk.
2012. jan. 10. 18:01
 1/9 anonim ***** válasza:

frigid

rossz múltbéli élmény

feminista

leszbikus

--------

válassz

2012. jan. 10. 18:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Például akkor ha rájönnél hogy nem a múltban kéne élni. Keress valaki mást. Hidd el megoldja a gondodat.
2012. jan. 10. 18:27
 3/9 anonim ***** válasza:
neked volt azóta kapcsolatod?
2012. jan. 10. 18:31
 4/9 A kérdező kommentje:
Nekem sem volt senkim azóta.
2012. jan. 10. 18:33
 5/9 anonim ***** válasza:
hát akkor próbáld meg újra, de előtte gondold át, hogy tényleg ezt akarod-e, ha igen vágj bele, ha nem sikerül, akkor ell kell fogadnod, és próbálj mással randizni
2012. jan. 10. 18:37
 6/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk most.
2012. jan. 10. 18:49
 7/9 Skydive ***** válasza:
2 év?? Na hagyd b.szod, hogy elsuhanjon melletted az élet! Csajozz, keress egy olyan nőt, akivel igazán jól érzed magad. Hidd.... úgy el fog múlni a reménykedés.... tapasztalatból mondom. Ráadásul, ha látja, hogy te elkezdesz mások után mászkálni, az is lehet, hogy elkapja a féltékenység ;) De ha 2 év nem volt elég, hogy visszaszerezd, akkor lépj egy nagyot előre.....
2012. jan. 10. 19:08
 8/9 anonim válasza:
én is jártam már igy,de én csajszi vagyok,abban a pillanaban h megtudta h vki mással találkozgatok elkezdett ujra keresni ,de én lekoptattam,h ilyenkor már késő.AMikor söszejöttem a sráccal egyenesen szerelmet vakllot...szintétn nemérdkelet majd 2 honap mulva összejöttünk:)
2012. jan. 10. 19:20
 9/9 anonim válasza:
Előző vagyok,de azt lehagytam h nembiztos h rá van szükséged!Szerintem is probálj meg nyitni mások felé komlyan,hidd el mással is lehet jó,sőt mi több mégjobb!Adj esélyt magadnak:)
2012. jan. 10. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!