Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak mikor elmondtam, hogy most nem jó az uszi. Mert menstruálok. Akkor kiröhögött. A fiúk miért nevetnek ezen? És ilyenkor mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 16:41
11/17 anonim válasza:
Hát, ez tényleg egyszerűen bunkó. Ezen semmi olyan nincs, amin nevetni kellene. Nem azt mondom, hogy sírjon az együttérzéstől, ha meghallja, hogy menstruálsz; meg nem kell extra kényeztetés azokra a napokra, de vegye tudomásul, és kezelje értelmesen. Ha erre nem képes, akkor sajnos még tényleg nem való neki a párkapcsolat.
12/17 anonim válasza:
bocs, nem kötekedni akarok, de mi az az uszi? :D
14/17 anonim válasza:
Mit nem értetek?
A férfiak vizuális típusok, és elképzelte, ahogy úszás közben piros csíkot húzol magad után a vízben.
Na ezen röhögött, nem a menstruáláson.
15/17 anonim válasza:
kamunak érzem az egészet... hogyan röhögött ki? Ezt nem értem.. vagy csak zavarában somolygott...
16/17 anonim válasza:
Én már ezen nem lepődök meg...velem egyetemen történt. Éppen megvolt. Egyik haver sráccal ültünk előadáson, mikor szünet lett. Mondja, elmegy büfébe, mondom én meg mosdóba, egy irányba megyünk. Magamhoz vettem az övtáskámat. Rákérdez: ez minek kell a mosdóba? Mondom, mert kell..(volt barátnője akkor amúgy) Amikor leesett neki mi a szitu, egy "fúúúj ez undi" kíséretében szó szerint menekült a másik emeleti büfébe...eszméletlen mik vannak.
17/17 anonim válasza:
" Rákérdez: ez minek kell a mosdóba? "
Ez már óriási taplóság volt tőle! Nem tudom, de én fiúk között csináltam végig sporttagozatot, edzőtáborokat stb, de soha ezzel nem parasztkodtak velem. A legdurvább az volt, amikor egyszer lenyúlták a táskából félig kilógó tamponomat (amit nem vettem észre) és túrórudiért cserébe kaptam vissza.:)) De ezen is jót nevettünk együtt.
Amikor rosszul voltam akkor meg fedezték a s..em az edző előtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!