Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden 30 éven aluli pasi megcsalja a barátnőjét, ha nem tudnak együtt lenni pár napig?
Én több olyat is ismerek, aki nem csalja meg a párját.
De nyilván más körökben mozgunk. Válogasd meg a barátaidat, nem mindegy, milyen az értékítéletük. Ennyi.
Dehogyis.
Volt hogy 6 hétig műtét miatt nem lehetett,de eszembe se jutott,sőt,olyannyira sikerült arra koncentrálni hogy támogatni a felépülésbenilletve aggódni,hogy 4 hét után jöttem rá hogy elvoltamm még önkielégités nélkül is .
26/F
Nem hivatalos, de tapasztalataim alapján 15% hűséges ebben a korban. Azt neked kell eldöntened a párod melyik kategóriába tartozik... De 30 alatt minek legyen hűséges az ember? Annyi nővel kell összefeküdni, amennyivel csak tud. Így később nem lesz min rágódni. Olvastam, hogy nálunk egy átlagos férfi életében 15-20 partnerrel fekszik össze. Még jó, hogy én ezt a statisztikát bőven túlléptem.
Hehe
Nem életkorfüggő, hogy valaki félrelépő típus-e. Van 20 éves hűséges és 40 éves félrelépő is.
Láttam sok félrelépőt, velem is próbáltak ilyenek kikezdeni, így nehezemre esett a 100 %-os bizalmat kialakítani (rettegtem, hogy majd engem is hülyére vesznek, beégetnek, átvernek) - de tényleg nem mindenki ilyen, van, aki hűséges típus,és abban is bízom, hogy ők vannak többen.
Távkapcsolatban élünk a párommal, van hogy egy hónapig nem találkozunk, soha eszembe nem jutott megcsalni.
Lehet én vagyok túlságosan "jófiú" de én így vagyok a dologgal.: "Ez hülyeség"
Legfeljebb a gyenge akaratú pasiknak kifogás, vagy ezzel zsarolják barátnőiket!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!