Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? (Kérdésed túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Terhes vagyok! 19éves vagyok, barátommal nem védekeztünk, de egy hete szakítottunk, fogalmam sinc smit tegyke idegs vagyok de nagyon4!!!! Anyukámnak sem mondhatom el mert nem tudj ahogy lefeküftünk!
2012. jan. 10. 12:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Mondjuk meg kéne mondani anyádnak, ha már egyszer fel csináltattad magad.Aztán meg el kéne dönteni, hogy meg tartod-e.Az már a ti dolgotok.Azért mond meg anyádnak, mégis érettebb ,mint te, aki hát ezt csináltad.
2012. jan. 10. 12:26
 12/20 anonim ***** válasza:
Hat erre csak annyit mondok sz.pas és megerdemled, a saját érdeked lett vna h vedekezzetek, egy éretlen r.bi meg ne d.gjon ha ennyi esze van, majd legközelebb megtanulod kisanyam...
2012. jan. 10. 12:38
 13/20 anonim ***** válasza:

Pedig amikor megszülöd a gyereket, anyukád rá fog jönni, hogy a lányának volt szexuális kapcsolata!

És miért ne mondhatnád el neki?

2012. jan. 10. 12:53
 14/20 anonim ***** válasza:
Ha nem tudod megtartani és nem akarod, akkor minél előbb vetesd el!
2012. jan. 10. 13:24
 15/20 anonim ***** válasza:

Ha még anyagilag a szülőktől függesz, mondd el otthon! És szerintem, ha nem vagy felkészülve az anyaságra (gondolj bele, neked egyetemre kéne járni, nem otthon babázni) akkor sajnos jobb megoldás, ha nem tartod meg.

Nem írtad, hogy hányadik hétben jársz, de van olyan esemény utána, ami majdnem egy hét után is még hat, ha ezen időn belül vagy, még ez is segíthet.

2012. jan. 10. 13:26
 16/20 A kérdező kommentje:
most jöttem vissza, nem olvastam el minden választ! Most fogom megtenni.A volt barátommal megint összevesztünk nem tudtam elmondani, elhajtott azzal a mondattal hjogy fulladjak meg.Nem tudom mit tegyek, titokba abortusz lehetséges? kinyirnak itthon ha kiderül.
2012. jan. 10. 17:48
 17/20 anonim ***** válasza:

Légy felelős, és mondd el anyukádnak. Mi lesz? Kiabál. Majd megnyugszik.

És tudom, hogy most a riadalom nagyon nagy és mindent megtennél, hogy kikerülj ebből a helyzetből, de ha higgadtan belegondolsz neked majd együtt kell élned egész életen át egy végrehajtott abortusz tudatával.

Nem állítom, hogy jó vagy rossz, helyes e vagy sem, de aki érzékenyebb lelkileg azt hosszú évekre tönkreteheti. Tudom.

Vállalj felelősséget, ez a felnőttkor egyik szépsége és állj anyukád elé.

2012. jan. 10. 17:54
 18/20 A kérdező kommentje:
sajnos nem mondhatom el semmiképen nem és az 1 hetet simán meghaladtam, nem csak kiabálásról van szó.Legszívesebben most leugranék egy hidról.
2012. jan. 10. 17:59
 19/20 anonim ***** válasza:

Milyen 1 hét? ezt nem értem...

És elmondhatod, sőt más választásod nincs is ha belegondolsz.

Csak tele van a gatyád. De siránkozás helyett talán először életedben légy bátor. Mert ehhez tényleg bátorság kell.

2012. jan. 10. 18:16
 20/20 anonim ***** válasza:
Kösd fel magad...
2012. jan. 10. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!