Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok ilyen pasit? 21L
Figyelt kérdés
Külsőre, igazából mindegy, csak 170 cm-től legyen magasabb.
Belsőre legyen megértő, kedves, barátkozós, vicces. Ne legyen otthonülős típus, legyen kicsit bátrabb. 21-26 év között legyen.
És ilyen lányt akarjon magának: kedves, türelmes, visszahúzódó, viszonylag szép és csinos.
2012. jan. 10. 11:54
21/36 anonim válasza:
4-es vagyok!Köszönöm,hogy lepontoztatok a semmiért!De azért kíváncsi lennék,mi rosszat írtam!
22/36 A kérdező kommentje:
azért vagytok tévhitben, mert azt hiszitek hogy egy lány, ha kicsit is szép, egyből népszerű.
2012. jan. 10. 12:15
23/36 anonim válasza:
Kuldesz képet magadról privatban?
Amúgy a Palik elsősorban a ramenosekre buknak persze van kivetel
24/36 anonim válasza:
4-nek: Én azért pontoztalak le, mert leírtál egy sor nyálas közhelyet aminek semmi értelme nincs, semmi hasznosat nem mondd így maga a válasz is haszontalan.
25/36 anonim válasza:
4-es azért vagy lepontozva, mert az "ilyen pasit bárhol találsz" hozzáállásoddal azt fejezed ki, hogy a pasik tucattermékek és gy lehet váltogatni őket, mint a zoknit. Mert úgyis van másik.
27/36 anonim válasza:
4-nek még: már csak az hiányzott volna a válaszból hogy "semmi sem történik véletlenül" "nem minden arany ami fénylik" "semmi sem biztos, minden lehetséges" "soha ne mondd hogy soha"
28/36 anonim válasza:
25-nek meg üzenem a bárhol az utca,park,könyvtár és még sorolhatnám!Tudod nálam ez jelenti a bárholt!Tanulj meg szöveget értelmezni babám!
29/36 anonim válasza:
nekem ennyi eleg : viszonylag szép és csinos. :D
30/36 anonim válasza:
Amúgy lehet van is ilyen pasi csak lehet te nem vetted észre a közeledését ;) bár ha nyitott szemmel jársz tuti h észrevetted h beléd van zugva ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!