Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elszakadt az ovszer: Mit tegyek? ( nogyogyasz ki van zarva)
Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 23:28
21/35 A kérdező kommentje:
17 vagyok. Egyutt voltam valakivel akit edesanyam nagyon nem kedvelt, mert nem bant szepen velem, szerinte.. :( es teljesen elitelte ot! Igaz, hogy sokszor megbantott, erzekeny is vagyok es sokat sirtam de nagyon szerettem s o is engem .. aztan szakitott.. 3 honap mulva megint osszehozott vele a sors de anyumnak meg azota sem szoltam semmit. Ez megy igy mar kb 4 honapja. Ha megtudna hazudok neki tobbet soha nem bizna bennem.. Azelott meg nem hazudtam neki egyetlen alkalommal sem.. es most sem tennem de... :( nagyon bonyolult ez az egesz.
2012. jan. 10. 00:01
22/35 A kérdező kommentje:
Pálinkaraj en ah elmondanam edesanyumnak.. pfuu. Tudom, hogy nagyon nagy a kockazat :-< de nem szeretnem, hogy igy tudja meg van baratom, ez borzalmas lenne. Nem mondom el neki de mikor szuksegem van ra mar rogton..
2012. jan. 10. 00:03
23/35 anonim válasza:
Te elképesztő vagy. Egyszerűen elképesztő... Csak azért nem vagy hajlandó ezt elmondani, mert hogy fúúú megtudná az anyád hogy van barátod? Gyerek vagy és egy HATALMAS NAGY IDIÓTA is, ha csak azért vágod tönkre az életedet. Gondolj már bele te szerencsétlen, hogy mi lesz nem mondod el? Terhes leszel, és nem lépsz idejében meg fog foganni. Ha megfogan még mindig ott van az elvetetés, de az sokkal nagyobb lelki trauma, mint az hogy az anyád haragudni fog rád, mert hogy xyz-vel keféltél. Ha még akkor sem mondod el, akkor ott leszel 18 évesen egy babával, amivel végleg megpecsételed a sorsod. Bizonyos IQ szint alatt rozsdamentes acél erényövet kellene viselni -.-'
24/35 anonim válasza:
Nem értem, mi köze van a nőgyógyásznak ahhoz, hogy anyukád milyen véleménnyel van a barátodról. Az orvost köti a titoktartás, szóval nem fog szólni senkinek, meg ahányan megfordulnak egy nap alatt a rendelőjében, r*hadtul nem azzal fog foglalkozni, hogy most szóljon-e anyádnak vagy sem... Ha nem akarod egyszerre bejelenteni anyunak, hogy van barátod, és közös gyereketek is lesz, akkor irány a doki! Minél előbb!
25/35 A kérdező kommentje:
igazatok van, teljesen
2012. jan. 10. 00:45
26/35 anonim válasza:
Ez a végső eset te ostoba.Húzzál nőgyógyászhoz.Szerinted ha a barátod miatt megharagszik rád anyuci mennyire fog haragudni ha odaszülsz neki egy gyereket? Jézusom agyat a népnek.
27/35 anonim válasza:
azonnal menj el! h állsz anyád elé, ha terhes leszel? ha nem ment volna beléd, mondanám, h no para, de igy h beléd is ment és még peteérésed is volt.. mondd azt h vmi fertőzésed van. azt bárhol össze lehet szedni. nincs összefüggésben a pasi meg a nőgyógyász. a szexhez is fel kell nőlni, amiről hiába ugatunk itt az oldalon, sokan már 15 évesen "jajj de érettek", aztán az orvosról meg hallani se akarnak..
28/35 anonim válasza:
Idi0ta vagy! Nem véletlenül tiltott el anyád attól a nyomoréktól!
29/35 anonim válasza:
szüljétek meg... adókedvezménynek jó lesz...
30/35 anonim válasza:
nekem volt egy barátnőm,neki a háziorvosa írta fel a 72 órás tablettát,nem muszáj nőgyógyász a tabihoz,a receptet háziorvos is felírja neked
legalább ahhoz menj el,ne legyél már ennyire liba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!