Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet vele? Mi válthatta ezt ki belőle?
lehetséges, hogy valami nagyon megviselte, és csak arra tud gondolni.
de az is lehet, hogy be van állva. bár ezt ne reméljük.
Lehet gondolkodik az élete értelmén, néha én is ilyet csinálok, elbambulok, aztán mások meg csodálkozva néznek, mit nézek ennyire.
Ha meg téged figyel azt jelenti, hogy azon gondolkodik, kezdeményezzen-e nálad.
Tudsz valamit róla, hogy előtted is ilyen volt-e?
Lehet nemrég szakított vele a barátnője,vagy családi problémája van.
Szerintem hívd el valahova!Kérdezd meg van-e kedve esetleg egy kávéhoz!
A kollégáktól érdeklődj felőle.Hogy van e csaja vagy mi lehet vele.Aztán próbálj vele beszélgetni és ezt egyre sűrűbben.Egy idő után ő is beszélni fog majd.Reméljük. :)
Ha nem zavarja hogy beszélsz neki akkor jó.Mindig nézz a szemébe és mosolyogj.Eléggé zárkózottnak tűnik.Nem lesz egyszerű dolgod.
Nagyon sok dolog lehet..lehet valami tényleg eléggé megviselte.
És figyu,ha szimpatikus,akkor próbálj vele beszélgetni..vannak,akik nehezebben nyílnak.Egyenlőre elég is lenne csak a munkával kapcsolatban beszélgetni szerintem.
Aztán,talán süss neki kis sütit.Biztos,örülne,hogy valaki gondolt rá.. utána talán kicsit nyitottabb is lenne,hisz valaki figyelt már rá.
(Bocsi,ha nem tetszik,csak 1 ötlet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!