Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet vele? Mi válthatta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet vele? Mi válthatta ezt ki belőle?

Figyelt kérdés
2 hete váltottam munkahelyet, és van egy fiú aki nagyon tetszik, de senkivel sem beszél, csak végzi dolgát aztán hazamegy. Sokszor látom, amikor nincs munka csak ül egyedül és mintha valamin gondolkodna. Nagyon elkeseredettnek és boldogtalannak tűnik. Amikor felvettek őt kérte meg a főnök, hogy muatassa meg mit hol találok. Amikor kőrbevezetett belenézett a szememben, és mintha örült volna nekem. Néha azon veszem észre, hogy néz, de amikor visszanézek hirtelen elkapja a fejét. Ma, amikor befejeztük a munkát és vártam a buszt, láttam hogy ő még mindig ott van a parkolóban, ül az autóban, jár a motor és szinte teljesen céltalanul bámul ki a kocsiból, mintha nem is létezne. Mi történhetett vele, amitől így viselkedik? Hogyan közeledhetnék hozzá? Ha kérdezek tőle valamit, a munkával kapcsolatban válaszol, de nem akar beszélgetni, egyből el is megy a közelemből. Én 22 éves vagyok, ő 23.
2012. jan. 9. 22:21
 1/6 anonim ***** válasza:

lehetséges, hogy valami nagyon megviselte, és csak arra tud gondolni.

de az is lehet, hogy be van állva. bár ezt ne reméljük.

2012. jan. 9. 22:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Lehet gondolkodik az élete értelmén, néha én is ilyet csinálok, elbambulok, aztán mások meg csodálkozva néznek, mit nézek ennyire.

Ha meg téged figyel azt jelenti, hogy azon gondolkodik, kezdeményezzen-e nálad.

Tudsz valamit róla, hogy előtted is ilyen volt-e?

2012. jan. 9. 22:27
 3/6 anonim ***** válasza:
nem akarok sértő lenni de valoszínünek tarotm hogy a leírtak alapján votl régen egy traumája ami eléggé megviselte. És te egy pillantásod, egy megmozdulásod, egy megjegyzésed, vagy bármi ilyen arra emlékezteti. Próbáld meg azt, hogy nem vagy a közelében, és ha igy is utánad somfordál akkor nem nekem van igazam, hanem tényleg szeretne megismerni csak nagyon bátortalan vagy némiképp antiszociális.
2012. jan. 9. 22:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet nemrég szakított vele a barátnője,vagy családi problémája van.

Szerintem hívd el valahova!Kérdezd meg van-e kedve esetleg egy kávéhoz!

2012. jan. 9. 22:53
 5/6 anonim ***** válasza:

A kollégáktól érdeklődj felőle.Hogy van e csaja vagy mi lehet vele.Aztán próbálj vele beszélgetni és ezt egyre sűrűbben.Egy idő után ő is beszélni fog majd.Reméljük. :)

Ha nem zavarja hogy beszélsz neki akkor jó.Mindig nézz a szemébe és mosolyogj.Eléggé zárkózottnak tűnik.Nem lesz egyszerű dolgod.

2012. jan. 15. 21:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Nagyon sok dolog lehet..lehet valami tényleg eléggé megviselte.

És figyu,ha szimpatikus,akkor próbálj vele beszélgetni..vannak,akik nehezebben nyílnak.Egyenlőre elég is lenne csak a munkával kapcsolatban beszélgetni szerintem.

Aztán,talán süss neki kis sütit.Biztos,örülne,hogy valaki gondolt rá.. utána talán kicsit nyitottabb is lenne,hisz valaki figyelt már rá.

(Bocsi,ha nem tetszik,csak 1 ötlet)

2012. jan. 15. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!