Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar az élettől egy ilyen pasi? Egyáltalán milyen pasi az ilyen?
Áh én már látom ez hogy megy, mondtak egyszer volt egy ilyen beszélgetés, mondtak egy jó hasonlatot, hogy egyes progiknál jelezhet a vírusirtó mert a program bizonyos részei hasonlóak egy vírushoz,, a működési elve.
A kereső meg nem különbözteti meg, olyan mintha úgy keresnél embereket hogy emlős, az meg bedob több millió állatott, mert hát azok is emlősök.
Na és csajok meg kb ugyanez. Ők nem látnak a mögé, hogy ő mit tudom én egy piás,drogos utolsó senki. Csak azt látják hogy hüü de laza, ami ugye pont ezektől nem nehéz. Mondjuk, hogy ők csak az energiát érzik, ha az megvan tökmind1 miből van, drog, pia, munka, pénz, mind1. vakon rohannak utána (kivétel aki nem,)
"semmi baj nincs vele" Érdekes a felfogásod...
Szerintem most sem boldog, két végéről égeti a gyertyát. Aki hülye rágjon füvet.
ez a pali minden nő álma! ismerek ilyet, jár hozzánk is ilyen srác, imádják a csajok!
nyilván neked is teszik mivel róla kérdezel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!