Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, mit gondoltok az Adidas deep energy illatról?
Én arra lennék kíváncsi kedves kérdező hogy te mit gondolsz a Magyar Helyesírás Szabályai című könyvről ?
Amúgy megsúgom kur.vára nem fogják vágni a hímegyedek hogy melyik illatról van szó.
(első vagyok). ne haragudj. ezt a sztorit beírhattad volna a leírásba. csak mert a kérdésből tényleg úgy tűnik, mintha egy homoszexuális cigány menőzve kérdezősködne, hogy jó illatot vett-e a tescoba. De így már értem. (ilyen infókat írj le mindig, ha tisztább a kép, nem fognak oltogatni).
Mint fiú (19) az illatok 80%-ával ki tudok békülni, és azt mondom, jó, ezt konkrétan nem ismerem, de biztos jó, már csak a márkából adódóan is. Ha az illető a pasid, egyszerűen mondd meg neki, hogy te ezt szereted, és szeretnéd ezt érezni rajta, akkor neki is ez lesz a kedvenc illata (feltéve ha szeret téged) sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!