Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok félnek, a 20as...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok félnek, a 20as éveiben járó szűz pasiktól?

Figyelt kérdés

gondolok itt arra, hogy ők többet tudnak a női nemről, mint bármelyik tapasztalt pasi...

van egy haverom, akivel beszélgettem a nőkről, hogy neki miért nem jöhet össze, mivel helyes gyerek de mégse, és szűz létére olyanokat mondott.....:S

2012. jan. 9. 17:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"de azlesz a gond hogy ha megérzi az ízét után kalandokat is akar. legalábbis szerintem. ti lányok nem fostok ilyentől?"

Hát az urbánkreténektől sem félek, csak nem lesz a társam.

Normális mentalitású embert írtál le ,aki keresi a társát. Az én párom 21 éves volt mikor megismertem és szűz. El sem akartam hinni, mert semmi kivetni való nem volt benne, már azt hittem tapasztalt. És mégis engem ért a megtiszteltetés ,hogy bevethettem Erósz kertjébe. És még a mai napig szeretjük egymást és együtt vagyunk. Tehát nem kufircol össze-vissza kalandból.

Szóval erről ennyit.

22/L

2012. jan. 9. 18:15
 12/14 anonim válasza:
Egyik pasim nekem is szűz volt, de nem mondta soha és úgy éreztem talán nem is az így viselkedéséből gondolva. aztán lefeküdtünk és kiderült h szűz volt, a legdurvább h én nagyon észre sem vettem.. sztem egyáltalán nem gáz és sztem nemfélnek tőle nagyon a lányok.
2012. jan. 9. 18:17
 13/14 anonim ***** válasza:
két lehetőség állhat fenn! vagy sokat szívtál és ezért beszélsz hülyeségeket. a másik lehetőség az, hogy irónia az egész mert ennyire penge a humorod.
2012. jan. 9. 19:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Úgy érted, hogy attól félünk-e, hogy többet tudnak a nőkről? Nem, az nekem jó! Annak a nőnek, aki szerelmi kapcsolatot akar a másik nemtől, érzelmi és testi intimitást, nem pedig társadalmi státuszt/pénzt/gondoskodást, annak előny a női nemről való nagyobb tudás is, és a szüzesség is. Nekem biztosan!:) (36L)
2012. febr. 19. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!