Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti járnátok egy ilyen lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

Külső: Sötétbarna- nagyon kicsit hullámos-hosszú haj, kék szem, oldal frufru (nem hosszú, orrig érő), közepes mell, vékony derék, nagy fenék-comb-vádli (nem olyan nagy, inkább csak a felsőtesthez képest nagy, de nem vészes, csak ha valaki kritikusabb), alacsony (160-165cm).

Belső: Szeret táncolni, hülyéskedni/csavarogni a városban, deviáns-de nem rossz értelemben (ha nem tudod mit jelent, nézz utána!), nem adja könnyen magát, divatosan öltözködik-de a ribancos stílust kerüli!!!, nem egoista-de nincs önbizalomhiánya, próbál mindig kedves/őszinte/megértő/"hű" lenni, jó tanuló-de nem "stréber" (bár én ezt a szót utálom, de hogy megértsétek: nem tanul túl sokat, és a tanuláshoz "lusta").

Így a leírtak alapján egy ilyen jellemű lány mennyire jön be nektek, fiúk? 10-es skálán írjátok oda! És ha van időtök, akkor írjátok le, hogy szerintetek miben kéne változtatni!

Köszi! :)

2012. jan. 9. 15:34
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

ma 15:44!

Nézz a kommented fölé eggyel és megtalálod a kérésed válaszát! :PP

2012. jan. 9. 15:47
 12/19 anonim ***** válasza:

Ez így oké, ha mind igaz.

(deviáns magatartásnak nincs pozitív értelmezése. :))

2012. jan. 9. 16:29
 13/19 A kérdező kommentje:
jó, akkor leírom, hogy én a deviáns alatt mit értettem: szeret különbözni a többiektől. :)
2012. jan. 9. 16:41
 14/19 anonim ***** válasza:

Okés, csak fura volt :)

A deviáns magatartás közé tartozik pl. a drog, alkohol fogyasztás, öngyilkosság stb.

2012. jan. 9. 17:00
 15/19 A kérdező kommentje:
ja, én nem úgy gondoltam. :)) :P
2012. jan. 9. 17:01
 16/19 anonim ***** válasza:
wow! hirtelen levert a víz, mert szinte egy az egybe ráillik a leírás egy kedves volt ismerősömre... csak ő nem 16 éves... hogy hány pont? ez így elsőre 10/9, mivel arcot nem láttam. manóarcod-e van? :D
2012. jan. 9. 19:18
 17/19 A kérdező kommentje:

én sem vagyok 16 éves! :P

hogy érted, hogy manóarc? nem tudom, hogy az én arcom annak számít-e. :)

2012. jan. 9. 19:36
 18/19 anonim ***** válasza:

elnéztem a 16-ot, bocs. akkor vagy manóarcú ha már mondták rád, hogy az vagy :)

amúgy a manóarcú lányoknak kislányos, kedves arcuk van, pici pisze orr, nagy szemek.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2012. jan. 9. 19:46
 19/19 A kérdező kommentje:

huuh....nem tudom...

az arcom és a szemem olyan, de az orrom nem kicsi és pisze, hanem inkább nagy. :)

2012. jan. 10. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!