Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A leszbikusokat is annyira utáljátok, mint a b*zikat?
"Én úgy vettem észre hogy a leszbikusokat sokkal jobban elfogadják"
Tévedés. Nem a leszbikusokat fogadja el a közvélemény, hanem a leszbikust játszó nőket, akik eléggé máshogy viselkednek és néznek ki, mint a valódi leszbikusok.
Az biztos. Amióta így hirdetik magukat szerintem csak többen utálják őket.
Neem, nem én voltam.:)
Mit kell azon játszani? Ha valaki leszbikus akkor leszbikus. Én az igazi leszbikről érdeklődtem. Ezek szerint (te legalábbis) nem. De a többiek úgy látszik hogy igen.
A lányos leszbiket elfogadják, a férfias ruhát és hajat viselő leszbiket meg nem.
Én lányos vagyok és senki meg nem mondja, hogy leszbi vagyok. Viszont egy hetero barátnőm pár éve levágatta a haját rövidre (elég sportos az öltözködése is) és minden sarkon csúnyán odaszóltak neki, hogy "rohadjon meg, mocskos leszbi", hasonlók.
Engem nem zavar,de el tudom fogadni,ha valakit igen,ha két férfit lát kézenfogva sétálni. Attól,hogy melegek,nem kell reklámozni. És ha már itt tartunk,inkább egy melegfelvonuláson jöjjenek össze évbe egyszer,mint naponta az utcákon. Ez a lényege a pride-nak,(pride-büszkeség),hogy időnként kimutathassák,kik is ők,nem véletlenül pride a neve.
A leszbikusokról nem tudok nyilatkozni,mert én is az vagyok,és a többiek sem zavarnak :)
Teljesen igaza van a 21:29-es válaszolónak.
Ugyanolyanok a homoszexuális nők és férfiak. Valóban nincs különbség közöttük. Valóban csak a barmok tesznek különbséget közöttük.
Amúgy amelyik férfi támogatja a leszbikusokat, az a homoszexualitást támogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!