Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A leszbikusokat is annyira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A leszbikusokat is annyira utáljátok, mint a b*zikat?

Figyelt kérdés
NEM vagyok leszbikus (csak biszex, ha számít), csak kérdezem. Én úgy vettem észre hogy a leszbikusokat sokkal jobban elfogadják, és mondjuk van is pár tippem hogy miért..
2012. jan. 9. 14:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
95%

"Én úgy vettem észre hogy a leszbikusokat sokkal jobban elfogadják"

Tévedés. Nem a leszbikusokat fogadja el a közvélemény, hanem a leszbikust játszó nőket, akik eléggé máshogy viselkednek és néznek ki, mint a valódi leszbikusok.

2012. jan. 9. 14:47
 12/23 A kérdező kommentje:

Az biztos. Amióta így hirdetik magukat szerintem csak többen utálják őket.

Neem, nem én voltam.:)

Mit kell azon játszani? Ha valaki leszbikus akkor leszbikus. Én az igazi leszbikről érdeklődtem. Ezek szerint (te legalábbis) nem. De a többiek úgy látszik hogy igen.

2012. jan. 9. 14:54
 13/23 anonim ***** válasza:
59%

A lányos leszbiket elfogadják, a férfias ruhát és hajat viselő leszbiket meg nem.

Én lányos vagyok és senki meg nem mondja, hogy leszbi vagyok. Viszont egy hetero barátnőm pár éve levágatta a haját rövidre (elég sportos az öltözködése is) és minden sarkon csúnyán odaszóltak neki, hogy "rohadjon meg, mocskos leszbi", hasonlók.

2012. jan. 9. 16:41
 14/23 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, szerintem azért mert valakinek rövid a haja még nem néz ki leszbinek. nekem is rövid, és nagyon sok lányt látok rövid hajjal az iskolában is, mégse szól be nekik senki.
2012. jan. 9. 18:55
 15/23 A kérdező kommentje:
ja és én se öltözök lányosan. fiúnak már néztek de azt is csak azért mert nincs mellem, de leszbinek még nem.
2012. jan. 9. 18:58
 16/23 anonim ***** válasza:
69%
A leszbikus nők és a meleg férfiak között semmi különbség nincs. Mind ugyanolyan homoszexuálisok. Csak a primitív emberek tesznek különbséget közöttük.
2012. jan. 9. 21:29
 17/23 A kérdező kommentje:
a primitív emberek? hát szerintem meg nem. kicsit azért különbözik a két dolog. például a leszbikusok nem terjesztenek nemi betegségeket.
2012. jan. 10. 14:13
 18/23 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar,de el tudom fogadni,ha valakit igen,ha két férfit lát kézenfogva sétálni. Attól,hogy melegek,nem kell reklámozni. És ha már itt tartunk,inkább egy melegfelvonuláson jöjjenek össze évbe egyszer,mint naponta az utcákon. Ez a lényege a pride-nak,(pride-büszkeség),hogy időnként kimutathassák,kik is ők,nem véletlenül pride a neve.

A leszbikusokról nem tudok nyilatkozni,mert én is az vagyok,és a többiek sem zavarnak :)

2012. jan. 10. 20:14
 19/23 A kérdező kommentje:
Én is el tudom fogadni őket egyébként. az már más hogy nem tetszik de ezért senkit nem fogok elítélni, bár én azt mondom ne mutogassák magukat, ez magánügy.
2012. jan. 10. 21:26
 20/23 anonim ***** válasza:
92%

Teljesen igaza van a 21:29-es válaszolónak.

Ugyanolyanok a homoszexuális nők és férfiak. Valóban nincs különbség közöttük. Valóban csak a barmok tesznek különbséget közöttük.

Amúgy amelyik férfi támogatja a leszbikusokat, az a homoszexualitást támogatja.

2012. jan. 11. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!