Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves lányok! Milyen testalkatú fiúkat szeretsz?
Magas és olyan közepesen szálkás. Nekem nem jönnek be a kigyúrt palimadarak. Az nem baj, ha van egy kis poci. :) (már csak azért sem, mert nekem is van:D)
24/n
Alacsony, vékony, nem izmos, kisfiús... azt a nem túl férfias típust amit a legtöbben nem szeretnek.
25L
Én az olyanokat szeretem, akik képesek egyeztetni az alanyt az állítmánnyal.
De amúgy, a nagyobb darab férfiakat, akik mellett biztonságban érzem magam. Nem kell, hogy kigyúrt legyen, csak a vékony, kisfiús alkat nem tud vonzani. De ez nem azt jelenti, hogy az rosszabb lenne vagy bármi, csak nekem nem jön be, nem tartom férfiasnak.
23/l
Én is a fiatalos, lányos fiúkat szeretem. A babaarcúak a legjobbak.
42 F
185cm körüli magas férfiak jönnek be.Nem kell kigyúrtnak lennie,de legyen egy kis válla,legalább nagyobb mint az enyém.Normál testalkat,némi plusz has simán lehet.De ne legyen 30kilóvasággyal...
24N
Magas és vékony legyen.A dagadt és a kigyúrt is kizáróok nálam.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!