Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem a barátom, de vhogy mégis kell a másik. Mit
tegyyek?
Figyelt kérdés
már 10 hónapja járok a pasimmal...mostanában az egyik osztálytársam folyamatosan mondogatja h szeret és hogy járni akar velem...én is szívesen járnék vele de ott a barátom...először csak azt hittem hogy csak szórakozik és cseszeget, de mikor az egész osztály előtt kijelentette h neki nem kell senki más csak én akkor komolyan vettem...azóta folyamatosan beszélgetünk msn-en és tök jól elvagyunk, de nemtom h mit tegyek vele....vagy mit ne?
kérlek segítsetek! Előre is köszi!
2009. máj. 24. 17:09
1/10 anonim válasza:
Ha szereted a barátod,akkor maradj vele!
Ha nem,akkor válaszd a másikat!
2009. máj. 24. 17:15
2/10 anonim válasza:
Ha szeretnéd a barátod akkor ezt a kérdést nem is tetted volna fel...hagyd ott a pasid,ne bolondítsd...
3/10 anonim válasza:
de irigylem a gondjaid...
4/10 anonim válasza:
Nem zavarta ezt az osztálytársadat, hogy már jársz valakivel?
2009. máj. 24. 17:16
5/10 anonim válasza:
Hidd el,hogy ha az osztálytársadat választod a barátod jobban fog hiányozni...És amúgy meg sosem jó,ha egy olyan vkivel kezdesz aki épp a sulidba jár..Nálam nem vált be és sok esetben sem.Nekem ebből sok problémám volt..mai napig is.
2009. máj. 24. 17:19
6/10 anonim válasza:
De végülis még hozzá fűzve: Az is lehet,hogy a jelenlegi párod akivel 10 hónapja jársz,nem ad meg neked vmit,ami hiányzik neked...Nem tudhatjuk.De döntsd el te,Mit vársz el magadtól?és a párodtól..és az osztálytársadtól..?
2009. máj. 24. 17:21
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat...
2009. máj. 24. 17:21
8/10 anonim válasza:
Igen ez szép. Kb. velem is ez volt nem rég. Csak nem tudom , hogy én mennyire cselekedtem jól. Van barátom de volt egy srác akihez vonzódtam és ő is hozzám... s tudtuk ezt... és egyik este részegen csókolóztunk. ő nem bánta meg, de én igen mert ezáltal összetörtem neki a szívét mivel rájöttem a csók után h nem kell nekem és hogy nem éreztem semmit a csók alatt és rögtön a barátom villant be és h megcsaltam. másnap elmondtam a barátomnak h egy másik sráccal csókolóztam. megbocsájtott nekem. és kicsit örülök h ez megtörtént, mert megkönnyebbültem tisztázódtak bennem az érzések és hogy csak a barátomat szeretem és aki iránt vonzódtam elég ha csak barátok vagyunk. pokolian éreztem magam a történtek után még ha egy csók nem is olyan nagy dolog- de a tudat h ha elhagyott volna a barátom meg az h megbántottam őt bízott bennem erre én... meg h a másik srácot is átvágtam-persze magamat is mert énis csak a csók után jöttem rá az érzésekre... de sose fogom elfelejteni. és azóta azzal a sráccal kb mindennap csak veszekedtünk... már eléggé röhejes volt ez az egész. de új lapot kezdtünk. Szerelmes vagy a barátodba? Vágysz arra, hogy a másik sráccal csókolózz vagy együtt legyél? Ha a barátoddal vagy kire gondolsz szoktál a másikra gondolni? mert ha nem akkor küzd le . de h ha "sírsz" a másik srác után akkor ez nehéz lesz. az biztos. hisz mindennap ott van látod és ha az érintésére vagy az ölelésére vágysz sokkal nehezebb. Persze nem azt mondom h csókolózz vele. de le kell küzdened ezt az érzést, hogy ha szerelmes vagy a barátodba vagy szereted annyira h vele legyél és hogy ha arra gondolsz h elhagyna téged meg h ha ott lenne melletted de nem nyúlhatsz hozzá h az neked mennyire fájna... át kell gondolnod ezeket alaposan.
2009. máj. 24. 17:28
9/10 anonim válasza:
Ezt tette Magyarországgal az SZDSZ. Már nem letoljuk, ha ilyet látunk, hanem együtt érzünk vele, lassan már ő cselekszik helyesen...
2009. máj. 24. 19:54
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi! Sokat segítettetek...most már tom h nem kell az osztálytársam, mert szeretem a barátomat,bármit is akarnak mások...én a barátomat szeretem és a többiek keressenek maguknak mást:D Nem is tom h h jutott eszembe h vele is lehetne vmi...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!