Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen velem, mit akar tőlem?
Van egy srác,akivel alakulóba volt egy kapcsolat.Mind a ketten sok mindenben hibáztunk,főleg én.
Azt mondta,már nem érdeklem.Ennek ellenére,ha nem is sokszor ,de keresi a társaságom.A tegnapi buliba is együtt voltunk,táncoltunk,csókolóztunk.Ilyenkor úgy tűnik,nem vagyok közömbös a számára és szívesen van velem.De akkor miért küld el? Az kizárt,hogy csak a szex miatt,mert nem szexelünk,egy fiúnak egy csók mér lenne elég??? A buliba is megtehetné,hogy csajozzon,de nem csajozik..
Talán ivott és ezért csókolózott veled,tudod ha iszik valaki nem képes józanul gondolkozni, csak később jön rá mit csinált. Hány évesek vagytok? Téged érdekel a fiú vagy nem, akarsz tőle valami vagy nem? Ezt először magadban kell eldönteni, tisztázd hogy mit akarsz. Minden esetre ebből a kis bulis smárolós esetből az jöhet neki hogy annak ellenére hogy megmondta nem akar semmit elég könnyen adod magad. Lehet hogy most elég volt neki a csók, de ebből látja hogy nem igazán izgat téged hogy kivel és hol mit csinálsz, szóval lehet legközelebb a szexel is bepróbálkozik. Máshogy is érzékeltetheted vele hogy akarsz tőle valamit, nem muszáj smárolni.
Ahogy írtad alakulóban volt köztetek egy kapcsolat és főleg a te hibádból nem lett belőle semmi. Megkérdezhetem mit hibáztatok, főként te? Lehet hogy olyat csináltál amin nem bírja túltenni magát (esetleg mással is smároltál egy buliban), de attól még vonzódik hozzád és alkohol hatására ez kijön belőle.
Szerintem kérdezz rá hogy ha nem akar tőled semmit akkor miért csókolt meg, vagy miért viszonozta a csókodat? Remélhetőleg ad rá egy érdemleges választ:)
Kedves utolsó,te nagyon hülye vagy,soha nem feküdtünk le egymással,2 hónapja ismerjük egymást.Ha nem tetszik,hogy hosszú a magyarázatom minek írsz jelentéktelen válaszokat?
Engem ezzel nem idegesítettél fel,jót nevettem rajtad,de látom te valami idegbeteg kekeckedő emberke vagy :D
Köszönöm a reggeli jó kedvet,legalább erre hasznos volt a válaszod!
Az elsőnek köszönöm az értelmes választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!