Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Inkább egyforma legyen a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Inkább egyforma legyen a fehérnemű?

Figyelt kérdés
Ha tervezzük meginnt hogy lefekszünk egymással?akkor jobb ha egyforma a színű a fehérneműm?Vagy az gáz ha a bugyi pl fekete felül fehér?
2009. máj. 24. 14:31
 1/5 anonim ***** válasza:
31%
sztem legyen egyforma....:):)sokkal esztétikusabb....:)a nem egyforma színű fehérnemű olyan ápolatlan hatást kelt sztem.....:)persze árnyalatni különbség lehet....:):):)):)
2009. máj. 24. 14:34
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jobb, ha egyforma színű a bugyi és a melltartó
2009. máj. 24. 14:37
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Na ha elfogadsz egy férfi véleményt, rohadtul mindegy. Hidd el, a férfiakat marhára nem érdekli, hogy összepaszol e a fehérneműd. Remélem nagyobb problémátok nincsen.
2009. máj. 24. 14:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát a fekete fehér azért elég kontrasztos, szóval azt nem kéne. Bár kétlem, hogy ezt nézné a pasi, de azért mégis.. ki tudja (:

Én az ilyen fekete-fehér, piros-sárga, kék-zöld párosításokat pl nem vállalnám be, de egy jobban összeillő színösszeállítás annyira nem gáz. Pl rózsaszín-fehér szerintem egész jó.

2009. máj. 24. 15:04
 5/5 anonim ***** válasza:
a feher-fekete semmikepp! viszont van 1 csomo jopofa szines also amikhez nem is nagyon lehetne passzolo melltartot talalni. ebben az esetben szerintem teljesen rendben van ha nem passzol. atlagosabb napokon amugyis igy van az ember. ha esetleg kulonleges alkalomra keszulj akkor viszont figyelj h lehetoleg osszeillo legyen, 1 szett nagyon szexi tud lenni.
2009. máj. 24. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!