Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok Robert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok Robert Pattinsonba! Mit csináljak? 17/f

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem bírok betelni a személyiségével, főleg amit az alkonyatban produkált. Hűvös de ezzel együtt rendkívül bizonytalan is,. Egyszerűen szerelmes vagyok belé, de tudom h. soha se érhetem el :P

http://www.youtube.com/watch?v=I4Zq8ne7jAQ

2012. jan. 8. 18:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hű de meleg van itt :D
2012. jan. 8. 18:56
 12/19 anonim ***** válasza:

harmadik válaszoló a számból vetted ki a szót.

Sz¤pd le magadxĐ

2012. jan. 8. 19:02
 13/19 anonim ***** válasza:
Kérd meg az édesanyádat, hogy ásson el téged.
2012. jan. 8. 19:04
 14/19 anonim válasza:
Lődd tarkón magad.
2012. jan. 8. 19:33
 15/19 Napkiraly ***** válasza:

Amiket leírtál igazak. A társadalom kiveti maga közül az alapvető normasértőket, márpedig a társadalom szemében a búzák pont ilyenek. Ez depresszióhoz, stb. vezet, így van. Ez egyfajta immunreakció, a szervezeted is elpusztítja az egészségtelen sejteket.

Hogy mit csinálj? Hátööö, sajnos fogalmam sincs, ismerkedj nőkkel, hátha megtetszenek. Ha nagyon nem, akkor meg ne verd nagy dobra mert kiközösítenek.

2012. jan. 8. 21:06
 16/19 anonim ***** válasza:
keress egy srácot, aki olyan mint ő. aki VALÓSÁGOS. mert ő csak egy színész. és ne haragudj nekem nem azzal van bajom, hogy meleg vagy hanem hogy ez a patiszon gyerek irtó ronda. 17/L
2012. jan. 8. 21:18
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem olvastam az előző válaszokat, főleg a kérdezőiét nem. Ezért most nem tudom h ki b*zi és ki nem, de nem is érdekel. Nekem nem tetszik az agyonsminkelt Pattinson, nekem az tetszik aki a többi filmekben. Az alkonyatot nem is szeretem :P.
2012. febr. 23. 19:09
 18/19 anonim ***** válasza:
Pattinson nem ronda te kis ....!!!!! fogadok te vagy ronda mint a segg!
2012. febr. 23. 19:10
 19/19 anonim ***** válasza:

Am szerintem, ezt nem kéne reklámozni h más vagy, de szerintem ilyen álmokat ne táplálj magadba mert ez csak neked rossz. ¤.¤ Én a helyedben nem is reménykednék mert:

1: 20-on akárhány éves.

2: ő szerintem lány feleséget szeretne

De ha írnak ilyen f*sz kommenteket, akkor inkább ne is írjanak. Nyilván nem tudnak már tenni ellene mint te se, meg kell tanulnod ezzel együtt élni, és jobb lesz. Az ilyen p*csökkel meg nem kell foglalkozni mert sztem nem lényeges h milyen batyuval járod az életet hanem csak az h milyen ember vagy. De ezt a kérdést komoly nem kellett volna leírni.

2012. febr. 23. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!