Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok Robert Pattinsonba! Mit csináljak? 17/f
Egyszerűen nem bírok betelni a személyiségével, főleg amit az alkonyatban produkált. Hűvös de ezzel együtt rendkívül bizonytalan is,. Egyszerűen szerelmes vagyok belé, de tudom h. soha se érhetem el :P
http://www.youtube.com/watch?v=I4Zq8ne7jAQ
harmadik válaszoló a számból vetted ki a szót.
Sz¤pd le magadxĐ
Amiket leírtál igazak. A társadalom kiveti maga közül az alapvető normasértőket, márpedig a társadalom szemében a búzák pont ilyenek. Ez depresszióhoz, stb. vezet, így van. Ez egyfajta immunreakció, a szervezeted is elpusztítja az egészségtelen sejteket.
Hogy mit csinálj? Hátööö, sajnos fogalmam sincs, ismerkedj nőkkel, hátha megtetszenek. Ha nagyon nem, akkor meg ne verd nagy dobra mert kiközösítenek.
Am szerintem, ezt nem kéne reklámozni h más vagy, de szerintem ilyen álmokat ne táplálj magadba mert ez csak neked rossz. ¤.¤ Én a helyedben nem is reménykednék mert:
1: 20-on akárhány éves.
2: ő szerintem lány feleséget szeretne
De ha írnak ilyen f*sz kommenteket, akkor inkább ne is írjanak. Nyilván nem tudnak már tenni ellene mint te se, meg kell tanulnod ezzel együtt élni, és jobb lesz. Az ilyen p*csökkel meg nem kell foglalkozni mert sztem nem lényeges h milyen batyuval járod az életet hanem csak az h milyen ember vagy. De ezt a kérdést komoly nem kellett volna leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!