Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért stírölik a csajok/nők a péniszem?
A munkahelyen többször is észrevettem már,hogy ha munkásruhában vagyok,akkor a lányok elég sokan a péniszem környékén fixíroznak!
Ez miért van?
Egyszerűen kíváncsiak,hogy mekkora van nekem vagy bejövök nekik és azért kíváncsiak,hogy mekkora van nekem?:)
Szal,hogy van ez nálatok lányoknál?
Minden péniszre gerjedtek/kíváncsiak vagytok vagy csak azéra,aki bejön nektek
ilyen nekem is volt, aztán észre vettem, hogy ki lóg az övem vége, és azt nézegették,nevették...
megint máskor,egy overálban kellett dolgozni, ami fehér,és kék ragasztóval kellett dolgozni,és a szerszám elött is lett ragasztó,és azt nézték anyira...szóval nem biztos hogy a bráneredet nézegetik, lehet hogy valamit a nadrágodon, vagy nem is téged
Pont ez az suttyókáim,hogy az enyém nem 3 cm!Nagyon is látni!
Onnan tudom,hogy az egyik csaj biztos,hogy a péniszem nézte,mert ezt többen is észrevették,annyira sasolta!:)
És ezt az egyik hülye kolléga szóvá is tette,jó hangosan,hogy mindenki hallja!:D
Volt vörös fej a csajnál!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!