Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valtozzak meg?
Korod?
Amúgy meg lehet, hogy megdugnak mindenkit aki hagyja magát, de le is nézik őket ezért, hidd el nekem.
Ne legyél tucatcsaj..
Ne menj bele alkalmi kapcsolatba...
Ha komolyat akarsz, várj, és lesz komoly...
Nézd, ilyen az élet, ameddig normális vagy az emberekkel, addig csak kihasználnak.
Persze jöhetek Én is a dumával, hogy maradj ilyen, de miért?!
Engem is lesz@rnak nagy ívben és elöszeretettel kihasználnak. Elhatároztam, hogy megváltozom, fordítok a kockán és megpróbálok olyan Férfi lenni, akit manapság Férfinak tartanak.
Át kell gázolni az embereken, mert különben nem érvényesülsz.
Valószínűleg még nem akarnak komoly kapcsolatot, aztán pár év elteltével rájönnek,hogy mégis. Ugye a férfiak alapvetően későn érő típusok. Szerintem ne akarj alkalmi kapcsolatokba bonyolódni, mert abban szerintem nincs semmi érdemleges, valakinek bejön, de nem mindenkinek. Egyébként vannak olyan fiúk akik, a komoly kapcsolatot akarnak kategóriába tartoznak.
Személy szerint Én is ilyen vagyok. :)
21/F
Miért van az, hogy sokszor hallom ezt a környezetemben is. A fiúk számára nem létezik a normális lány, a csajok számára meg a rendes fiú. Miért mennek el egymás mellett ?
Egyébként ha komoly kapcsolatra vágysz, ne kezdj bele alkalmi kapcsolatba, ahogy előttem is írják, ne hasonulj ennyire a környezetedhez. Igenis vannak fiúk, akik vágynak komoly kapcsolatra. Írták előttem is, és én is igy gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!