Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, sírtatok már lány miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, sírtatok már lány miatt?

Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 01:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
igen mert én szerelmes voltam belé és ő meg nagyon megbántott.16f
2012. jan. 8. 09:33
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen 20F
2012. jan. 8. 09:45
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen, még régebben, amikor kisfiú voltam :)
2012. jan. 8. 09:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Úristen, durva, valakinek meghal a párja és sír, és még tényleg képesek lepontozni! Nem a százalék miatt, de még így is bele kell rúgni?! Nem elég, hogy elvesztette a szerelmét?! Szánalmas, aki ezt tette!
2012. jan. 8. 13:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Igen, volt már ilyen többször is. :(
2012. jan. 8. 15:48
 16/18 Deniih válasza:
Ezt nem szégyen felvállalni!Minden embernek vannak érzései, amiket nem lehet uralni. Egyszerűen csak jönnek, és mikor már tényleg minden kötél szakad, akkor sír is az adott személy..Akár milyen hihetetlen, de még Arnold Swartcenegernek, Stewen Steagalnak, de sőt, még John Cena-nak is vannak érzései.
2012. jan. 8. 19:10
 17/18 anonim ***** válasza:
John Cena-nak vak mindenki. Ez egy fura érzés lehet
2012. jan. 24. 21:12
 18/18 anonim ***** válasza:
Egyszer igen.
2012. márc. 20. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!