Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyen önbizalmam a csajokkal szembe?
En is eleg felenk tudok lenni, de alapvetoen allati kedves es megetoek a lanyok.
Persze minnel jobban nezel ki annal inkabb:)
En is egy kocka vagyok, de kozben sportos is szerencsere bejovok a lanyoknak.
Szeriazzatok sajat testsullyal lefekves elott egy 20 percet es latszodni fog nagyon hamar
Van egy jó angol mondás erre:
Get life!!
Gondolj rájuk ugy mint a 6 éves kislányokra :) és ez nem vicc komoly,Én ilyennek látom őket,nem kell elképzelnem csak gondoltam segithetek neked ezzel.Te vagy a férfi ő meg csak kis nyafigós kislányok te uralkodsz nem ők ezt sose fejtsd mi férfiak vagyunk a teremtés koronái a nők ne akarják magukat annak képzelni.Remélem segitettem ezzel:)
20F
Haha jo tanacs, en is kiprobalom:)
De nehogy atess a tuloldalra volt nehany ilyen ismerosom sok csaja volt de lenezte oket azert volt ombizalma
a tescóban olcsó, akciósan 1et fizetsz,kettőt kapsz .
örülnél mi,ha csak ilyan egyszerű lenne...
csak rajtad múlik,kivel hogy viselkedsz.vagy csak csinálj úgy,mint akinek van önbizalma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!