Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Ti lefeküdnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti lefeküdnétek egy olyan nővel, akinek ilyen az alakja?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy szép arca van és a személyisége is vonzó.

[link]

2012. jan. 7. 20:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó nő! Simán lefeküdnék vele. Kívánatos teste van!
2012. jan. 7. 20:59
 12/25 anonim ***** válasza:
77%
szerintem kb ilyen egy szép női test,nem sovány,van hús a csontjain....persze a soványabb csajok is lehetnek szépek
2012. jan. 7. 21:04
 13/25 anonim ***** válasza:
81%
Hát aki erre a nőre azt mondja, hogy kövér, az hülye!! Nem nádszálvékony az tény, de nagyon csinos, nőies. Igazából minden nőnek hasonlóan kéne kinézni. Jó ha van mit fogni és nem csak csont és bőr.
2012. jan. 7. 21:15
 14/25 anonim ***** válasza:
37%
nem hiába modellek a modellek,azok a tökéletes nők,de nem nekem,én pont ilyent szeretem van mit tapizni.
2012. jan. 7. 21:34
 15/25 anonim válasza:
71%
Ez a legjobb. Mindig jó ha van a nőn egy kis hús amit meglehet fogni! Akinek pedig telt vagy valami az szerintem fogjon meg egy anorexiás nőt azt vigye
2012. jan. 8. 21:01
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is tolnám mint állat, de tipikus nő vagy kérdező:D 20an irjak ,hogy mennyire jó meg bejövős , 1 ember pedig beírja, hogy neki nem jön be és csak vele foglalkozol, nem a pozitív kritikával. Olyan ember meg nincs aki mindenkinek tetszik...
2012. jan. 9. 21:06
 17/25 anonim ***** válasza:
51%
Simán, ez jó csaj :)
2012. jan. 9. 21:16
 18/25 anonim ***** válasza:
69%
Ezt a nőt még én is megdugnám, pedig én nő vagyok. :P
2012. jan. 9. 21:17
 19/25 anonim ***** válasza:
60%
Hülye vagy, ez tényleg kérdés??? Ezt a nőt úgy megraknám, hogy füstölne, kb. tökéletes az én ízlésemnek :D(Mármint az alakja, a feje annyira nem:))
2012. jan. 9. 21:21
 20/25 anonim ***** válasza:
26%
Ez örvendetes én is hasonló vagyok... :D De én fogyni fogok hogy magammal is elégedett lehessek
2012. jan. 9. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!