Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lenne szép az élet?
"Mert a sikerhez nem tudsz hozzábújni egy hosszú nap után..."
Ezért vannak a prostik.
"hozzájuk bújj, elmondd a gondjaidat, kérd a tanácsukat fontos kérdésekben"
Hiszed vagy nem a legtöbb férfi azért jár prostihoz, hogy legyen valaki, akinek elmesélheti a személyes ügyeit. A proszti olyan, mint egy pszichológus, csak szexelhetsz is vele. A prostiban meg lehet bízni, megtartja a titkaidat, nem beszél ki a hátad mögött, mivel pénzt kap érte, azaz a megbízhatóságán múlik a megélhetése. Egy barátnő meg...eddig ahány barátnőm volt egyiknek se beszélhettem magamról őszintén, mert vagy megnyíltam és utána már le lettem szarva, vagy megnyiltam és a személyes problémáimat pár órával később már az összes barátnője tudta.
Az ilyen maszlag szövegekben már rég nem hiszek. Egy nő sem megbízható, ha csak nem áll érdekében annak lenni, azt pedig biztos nem szerelemből fog bekövetkezni, mivel a a nők számító dögök. Hidd el, akimellett te fel ébredsz és akivel megosztod a bizalmas dolgaidat egy szép napon hátba fog szúrni.
Hiszed vagy nem a legtöbb férfi azért jár prostihoz, hogy legyen valaki, AKIVEL SZEXELHET, HANEM LEGYEN VALAKI akinek elmesélheti a személyes ügyeit.
Így hangzik helyesen az első mondat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!