Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bathmate® penisz novelonek mennyi hasznat lehet venni? Tenyleg nagyobb lesz tole?

Figyelt kérdés
2012. jan. 6. 13:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

hat ocsem ha ezt szedik a negerek akkor mar tudom mer van akkora nekik:D

bathmate.hu/

2012. jan. 6. 14:24
 12/14 A kérdező kommentje:
az a helyzet h a mainapon nem kaptam meg elfogadhato valaszt..pedig nem lenne rossz!!
2012. jan. 6. 14:26
 13/14 anonim válasza:
Sztem jo bar sok mindent lehet olvasni... Gondolom ez farok fuggo... Nem is tok kb 2 eve vettem akkor hasznaltam egy fel evig 16 centi volt nekem es azota 18 es nem ment ossze azota is akkora keruleteben is nott de ezt sosem tom meghatarozni h h merikxD am par napja megint elovettem es mar most latszik vmi jah es hozzateszem ha kelk ha nem nekem mindig all ugyh hatranyt nem tapasztaltam... Jah de egyszer rosszul raktam fel es lett egy pup a herem mellett de azota nem volt... Csak okosan kell hasznalni:)
2012. nov. 26. 20:21
 14/14 madmax67 válasza:

' hónapja vettem....azóta 2-3 naponként használom.Sajna pánikbetegségemre gyógyszert szedek,emiatt alig tudok "elmenni"....Van ugy hogy 40 percig áll ,oszt beleszakadok mire lesz valami.

Nos,az első használat kicsit fájdalmas vagy inkább furcsa érzés...Nekem alapból 17 cm .Ez a mércéjén is ennyi volt majd a vákumot fokozva most 18-18,5 ig tágul....Utána jó fél óráig akkora vastag mint egy krinolin...Ja és maszti során már 3 perc alatt is el tok menni:-)

2013. ápr. 17. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!