Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Számít nektek párválasztásnál, hogy mennyire tud helyesen írni az illető?
Figyelt kérdés
2012. jan. 5. 22:28
11/17 anonim válasza:
Nekem számít. Én se vagyok valami jó helyesíró, de alap dolgokat tudjon jól leírni...
12/17 mus musculus válasza:
Hogy képzelted el ezt? Valahogy így?
Te: *kezdeményezni próbálsz, közeledsz a kiszemelt nőci felé* Szia!
Csaj: Hello!
Te: Megláttalak és nagyon megtetszettél...
Csaj: Várj! Ne mozdulj! Adok neked tollat, papírt, diktálok egy hosszabb szöveget, írd amit mondok!
:DDD
Nálam nem számít. Igaz, eleve nem gondolkoztam ilyesmin soha, de most, hogy a kérdésed hatására elméláztam, utólag sem vélekedem másképp. (Jelenleg is egy katasztrofálisan helytelenül író sráccal szimpatizálok.)
13/17 anonim válasza:
Nem zavar ha néha vét helyesírási hibát miközben chatelünk. de ha egy rendes szöveget nem tud hibák nélkül összerakni az gázos. De majd megtanítom helyesírni egy izgalmas nyelvtanóra keretében ;)
14/17 anonim válasza:
A virtuális világban a csapnivaló helyesírás számít igénytelenségnek, a valós életben pedig más. Nyilván te sem állsz le mosdatlan, koszossal, azt remélve, hogy később majd hátha "bejön", mert megfürdik. Meg majd "megjavítod", nem ez a lényeges!
15/17 anonim válasza:
3 válaszoló: ne sértegesd az erdélyieket. Itt ugyanúgy megtanítják nekünk a helyesírást, csak épp mint nálatok, nem mindenki képes megtanulni. Ennyi. Nem attól ír valaki helytelenül, hogy erdélyi. Sőt...
A kérdésre a válasz: számít. Nekem legalábbis igen.
16/17 anonim válasza:
Engem is taszít egy kicsit, ha valaki nem tud helyesen írni. Nem azt mondom, hogy tökéletesen hibátlan legyen minden szava, de azért az alapvető helyesírási szabályokat illene betartani. Számomra az alap intelligenciához, műveltséghez tartozik a helyesírás.
17/17 anonim válasza:
Nem számít nekik, mert az nem külső tulajdonság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!