Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
de nagyon nem verném rá a nyálam. azt meg így is elismerem hogy király a teste. csak itt jön a képbe a stílus és egyéb tényezők
2012. jan. 5. 12:04
12/43 anonim válasza:
# 9 Te nemtom miről beszélsz semmi nem látszik a testéből csak hogy kb 60 kilós girnyó.Az arca abszolút nem látszik a szemüveg eltakarja.Szerintem egy férfi nem így néz ki.
2012. jan. 5. 12:05
13/43 anonim válasza:
Ajj, ez a rózsaszín pulóveres cucc... Lányokra sem mondják, hogy biztos a saját nemükhöz vonzódnak, mert KÉKET mernek felvenni. Én lány létemre nem hordok rózsaszínt, és mégsem vagyok leszbikus. Ebből kiindulva nem minden fiú meleg, aki rózsaszínt vesz fel...
És amúgy is, nem mindegy milyen színű ruha van rajta, ha ilyen jól néz ki?
Kedves kérdező, azért ne tessék elszállni, és akkor nagyon jó ember tetszik lenni ;)
11:59-es és előtti voltam.
2012. jan. 5. 12:06
14/43 anonim válasza:
Szerintem buz's,nem tetszik sem a feje sem a rózsaszín pólója.
2012. jan. 5. 12:09
15/43 anonim válasza:
ma 12:06
Valóban, akinek annyi elég, hogy valaki jól néz ki annak oké. Sajnos én csak ez alapján nem tudom eldönteni bejön e. Ez van, lehet elb*szott a gondolkodásom.
2012. jan. 5. 12:09
16/43 anonim válasza:
ma 12:09
Itt most nem arról van szó, hogy szimpatikus-e, hanem, hogy jól néz-e ki.
2012. jan. 5. 12:15
17/43 A kérdező kommentje:
Hát lehet hogy tucatpasi, de nem tudom, hogy egy tucatpasinak volt -e közel 70! egyéjszakás kalandja. Volt ennek a srácnak egy ilyen időszaka, hogy minden nap más lánnyal volt. De mára megkomolyodott és 29 éves. Volt, hogy felrakta a képét a pillantás, hu-ra és 19 pontozó közül mind a 19 maximélisat, 10 est adott neki. Felrakt a képét a szexi vagy nem.hu-ra is, és 2870 szavazóból 1315 szavazott rá igennel. _Ez közel 50%-os arány, ha meg azt vesszük, hogy biztos sok fiú nemmel szavazott(mert fiúk is szavaztak ott régen), akkor lehet ez az arány 60-70 vagy még több százalékos. Na mindegy. Amúgy azóta már megnősült, vietnámi csaj a felesége és az éven, év végén Decemberben fog ledoktorálni a pasi, szvsz nem biztos, hogy olyan sík buta mint az alföld. Az meg, hogy meleg, hát ha 70 vagy még több lánnyal volt(ő és az összes barátja ezt mondta, mert minden este mással volt-kapott is egy kis trippert DD)akkor nem annyira biztos, hogy meleg.
2012. jan. 5. 12:16
18/43 anonim válasza:
A kérdés így hangzik: Lányok bejön nektek...
Ennyi alapján nem.
2012. jan. 5. 12:16
19/43 anonim válasza:
mutass képet közelebbről félmeztelenül szemüveg nélkül.Egy ronda pasiról is csinálok neked oylan képet messziről napszemüvegben hogy szavaznak rá millióan mert SEMMI NEM LÁTSZIK belőle.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!