Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz elveszíteni a szüzességet 15 évesen? Vagy ha meg ujjaznak?
Figyelt kérdés
félre értés ne essen még velem nem történt meg!2012. jan. 4. 19:51
11/16 anonim válasza:
Nem tudjuk, hogy szűz vagy-e, vagy sem, de írni nem tanultál meg, az biztos...
12/16 anonim válasza:
Azért, mert a saját és mások révén ismerjük az ilyen kérdéseket. Amit te nagyon gáznak látsz, vagy úgyérzed, le fognak szólni érte, azt nem a saját nevedben írod ki. Szerintem ismerjük már gyik-eseket eléggé. ;)
13/16 anonim válasza:
miért gyIk-nek írod? azaz I betű minek bele? sokszor láttam már itt az oldalon, de nem jöttem rá, hogy minek a rövidítése, valaki elmagyarázhatná:D
14/16 anonim válasza:
GYakorI Kérdések :D meg "könnyítő magánhangó" a kimondáshoz.
15/16 anonim válasza:
Aaaah, köszi:D
hát eddig tényleg nem esett le-.-"
16/16 anonim válasza:
ha felkészültél rá, önszántadból mész bele, a jót keresve, lehetőleg olyannal akibe kölcsönösen szerelmesek vagyok egymásba, akkor sok boldogságot! :-P de, ha ezek még nem igazak rád, akkor inkább maradj a saját kezednél... megéri várni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!