Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális vagyok, h nem tudom kiverni őt a fejemből?
Figyelt kérdés
Nyáron buliban megismerkedtem egy sráccal. Sokat szemeztünk, míg végül odajött olyan 3 óra körül h meghívhat-e vmire. Beszélgettünk, nem volt köztünk semmi más, majd mindenki ment szépen az útjára. Előtte megkérdezte a teljes nevem h majd be fog jelölni, nem tette. Nayg nehezen én megtaláltam fészen (mivel csak a keresztnevét tudtam), bejelölte. Rögtön írt is, h hogy vagyok stb. Azóta beszéltünk párszor cseten (ő ír rám), de mindig eltűnik köszönés nélkül. Volt már szó taliról is, de végül nem jött össze, most nem részletezném miért. Több mint fél éve láttam egy órácskára, először és utoljára, mégse tudom kiverni a fejemből. Olyan különös, fura érzés, de nem szerelem, akkor mi? Mi van velem?2012. jan. 4. 18:01
1/6 anonim válasza:
szerelmes vagy
amúgy a fiúk a külsőre mennek szóval ha akarsz valamit akkor csípd ki magad
2/6 anonim válasza:
Régen volt már a nyár :/ Azóta nem is találkoztatok,szóval én nem reménykednék..Nem kezdeményez,szóval felejtős...
3/6 anonim válasza:
hozzátok össze egy találkozót újra. :)
4/6 A kérdező kommentje:
Elsején írtam neki üzit, h búék, még arra sem válaszolt...
Én nem fogok egy fiú után sem futni.
2012. jan. 4. 18:14
5/6 anonim válasza:
nem szerelmes vagy.. pontosabban nem a srácba, csak az általad elképzelt álmaid pasijába akit rá vetitesz ki, mivel nem ismered, csak találkoztál vele
6/6 A kérdező kommentje:
vonz a titokzatossága
2012. jan. 4. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!