Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejönnek az eredeti szőke hajú lányok?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert nagyon sokat szívatnak amiatt, hogy szőke vagyok, és a legtöbbet fiúk. van egy, aki különösen sokat, napi szinten jön nekem a szőke nős viccekkel. azért csinálja, mert tényleg úgy gondolja, vagy mert tetszek neki ? barátnőm szerint a gyengéje, hogy szőke hajam van, és nem festett, mivel már 2 olyan lánnyal is láttuk, akiknek szőke volt a haja(festett), de rövid úton szakított velük.2012. jan. 4. 17:29
11/18 anonim válasza:
Attól függ milyen az arcod és az alakod, a hajszín önmagában nem sokat számít.
13/18 anonim válasza:
Szerintem bejössz neki! Ált. azt szokták cukkolni akik bejönnek nekik! És méghozzá folyamatosan!
14/18 anonim válasza:
Szinte le merném fogadni h egy nagyhangú, humoros fiú aki a középpontba akar kerülni csak h rá figyelj! De ezt a fél világért nem valaná be! Igaziból vmilyen okból fél megmondani az igazat! Úgy akar a közeledben maradni h cukkol!
15/18 anonim válasza:
Már régóta meg akarom kérdezni, ott lent is szőke? :DD
16/18 Csegi89 válasza:
Sem az eredeti sem a festett szőkék nem jönnek be. Nekem a barnák a gyengéim. Amúgy a srác azért csinálja mert bejösz neki.
22f
17/18 A kérdező kommentje:
15. üzenem, hogy lent kicsit sötétebb, barnásszőke, már amikor épp ninc legyantázva
2012. máj. 26. 22:01
18/18 anonim válasza:
nekem a szőke és a barna is egyformán bejön, legyen az eredeti vagy festett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!